Indholdsfortegnelse:

Ian Holms nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Ian Holms nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Ian Holms nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Ian Holms nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Ian Holm Biography 2024, Kan
Anonim

Ian Holms nettoværdi er $10 millioner

Ian Holm Wiki Biografi

Ian Holm blev født den 12. september 1931 i Goodmayes, Essex, England af den skotske modermor Jean, en sygeplejerske, og James, en psykiater. Holm er kendt som tidligere scene- og filmskuespiller.

Så hvor rig er Ian Holm i slutningen af 2017? Autoritative kilder rapporterer, at Holms nettoværdi er så høj som 10 millioner dollars, akkumuleret fra hans over fem årtier lange karriere i underholdningsindustrien.

Ian Holms nettoværdi 10 millioner dollars

Ian gik på Chigwell School i Essex. Familien flyttede til Worthing, hvor han blev præsenteret for Henry Baynton, som hjalp ham med at forberede sig til Royal Academy of Dramatic Art, og sikrede sig hans plads der i 1949. Hans uddannelse blev midlertidigt stoppet til national tjeneste i den britiske hær, men Ian blev til sidst dimitteret i 1953. Han flyttede til at spille Stratford på scenen, og kom efterfølgende til Royal Shakespeare Company i 1960.

I 1965 spillede han Richard III i en BBC-tilpasning af "The Wars of the Roses", derefter i 1966 optrådte han i fire afsnit af drama-tv-serien med titlen "The Power Game", før han i 1968 lavede sit lærred debut i '' The Bofors Gun'' i rollen som Flynn, hvilket gav ham en BAFTA-pris for bedste skuespiller i en birolle. Han fortsatte med at optræde på ''ITC Sunday Night Theatre'' og ''Armchair Theatre'', begge tv-serier vist i 1970. I det følgende år portrætterede Holm Ruthvan, en birolle i ''Mary, Queen of Scots' ', som modtog en overvejende positiv respons og har en score på syv komma fem ud af ti stjerner på IMDB i dag.

Holm fortsatte med at optræde som gæstestjerner i tv-serier gennem de tidlige 70'ere, herunder i ''The Frighteners'', og spillede efterfølgende en hovedrolle i ''The Homecoming'', en britisk dramafilm fra 1973, baseret på skuespillet fra samme titel, skrevet af Harold Pinter. I 1977 spillede han i ''Jesus Of Nazareth'', en britisk-italiensk tv-film, der blev sendt som en tv-serie, der efter sigende tiltrækker 90 millioner seere, hvilket helt sikkert hjalp Ians nettoformue.

Ian opnåede en BAFTA-nominering og spillede birollen som Capitain Philippe D'Arnot i ''Greystoke – The Legend of Tarzan, Lord of the Apes'' i 1984, og det næste år havde han endnu en bemærkelsesværdig storskærmspræstation i ''Dreamchild'', positivt anmeldt af kritikere og indtjent Holm to priser for sin indsats – Boston Society of Film Critics Award for bedste mandlige birolle og Fantasportos International Fantasy Film Award for bedste mandlige hovedrolle, og derudover en nominering til en Saturn Award for bedste mandlige birolle. Efter på samme måde medvirkede han i ''Wetherby'' og ''Brazil'' i samme år.

I 1994 blev han castet som Francis Willis i det britiske historiske komedie-drama '' The Madness of King George'', som gav ham en yderligere BAFTA-prisnominering, og gav derefter endnu en bemærkelsesværdig præstation, da han medvirkede i den canadiske dramafilm '' The Sweet Hereafter'', der blandt andet vandt Toronto Film Critics Association Award for bedste skuespiller. Derudover blev Holms portrættering af Mitchell Stephens i den tidligere nævnte film nomineret til flere andre priser, herunder Chicago Film Critics Association Award for bedste mandlige hovedrolle. I 2001 blev Ian castet som Bilbo Baggins i ''Ringenes Herre: Ringens Fellowship'', og to år senere sluttede han sig til filmens rollebesætning for at lave efterfølgeren med titlen ''Ringenes Herre': The Return of the King'', og gentog rollen i to andre efterfølgere, '' The Hobbit: An Unexpected Journey'' og ''The Hobbit: The Battle of the Five Armies'' udgivet i henholdsvis 2012 og 2014. Sidstnævnte var hans farvel til filmindustrien. Som konklusion optrådte Ian i mere end 90 film- og tv-projekter.

I sit personlige liv har Holm giftet sig fire gange, først med Lynn Mary Shaw (1955-65), derefter med Sophie Baker (1982-86) og Penelope Wilton (1991-2001). Han har været gift med Sophie de Stempel siden 2003 Han har fire børn.

Anbefalede: