Indholdsfortegnelse:

Aaron Johnsons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Aaron Johnsons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Aaron Johnsons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Aaron Johnsons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Aaron Johnsons nettoformue er 16 millioner dollars

Aaron Johnson Wiki Biografi

Aaron Taylor-Johnson blev født den 13. juni 1990 i High Wycombe, Buckinghamshire, England af en husmor og en civilingeniør far. Arons familie er af jødisk afstamning. Han er en skuespiller, bedst kendt for sine roller i "Kick-Ass" franchisen og som Quicksilver i "Avengers: Age of Ultron".

Så hvor rig er Aaron-Taylor Johnson i slutningen af 2017? Autoritative kilder rapporterer, at Johnsons nettoværdi er så høj som 16 millioner dollars, akkumuleret fra hans skuespillerkarriere, som begyndte i slutningen af 90'erne.

Aaron Johnsons nettoværdi 16 millioner dollars

Johnson begyndte at optræde i en tidlig alder, da han gik på Holmer Green Senior School og senere på Jackie Palmer Stage School, hvor han studerede drama sammen med andre underholdningsevner. Han debuterede på scenen i "Macbeth" i 1999, efterfulgt af ''All My Sons'' i 2000, og fik derefter sin debut på sølvskærmen med ''The Apocalypse'' samme år. I 2003 portrætterede han Owen Stephens i ''Nearly Famous'', en tv-drama-miniserie, fulgt i 2004 i en BBC-tilpasning af ''Feather Boy'', en roman af Nicky Singer, der godt etablerede hans nettoværdi.

I 2006 spillede Aaron unge Eisenheim i ''The Illusionist''; filmen fik positive anmeldelser fra kritikerne og indtjente over 87,8 millioner dollars ved billetkontoret. I 2009 fik han hovedrollen som John Lennon i ''Nowhere Boy'', som endte med at blive nomineret til fire British Academy Film Awards, og i dag har ''Nowhere Boy'' en score på syv point to ud af ti stjerner på IMDB, hvor Johnsons præstation gav ham Empire Award for bedste nykommer ud over at være nomineret til Young British Performer of the Year. I 2010 fik han en hovedrolle i ''Kick-Ass'', en film baseret på tegneserier om en superhelt af samme navn, og for hvilken han blev nomineret til BAFTA Rising Star Award. I 2011 optrådte Aaron i musikvideoen til ''Überlin'' af REM, og spillede derefter i 2012 i tilpasningen af bogen ''Anna Karenina'', hvor han portrætterede Vronsky Johnson med hovedrollen sammen med Keira Knightley og Jude Law, som modtog en mild positiv effekt. anmeldelser. Samme år optrådte han i en amerikansk krimi-thriller med titlen ''Savages''; hans præstation blev rost, og HitFix-filmkritikeren Drew McWeeny anerkendte båndet mellem Johnson og hans medstjerne. I 2013 medvirkede han i en efterfølger af ''Kick-Ass'', men den blev modtaget med et negativt svar.

Johnson gjorde en lille optræden i '' Captain America: The Winter Soldier '' i 2014, og samme år spillede han hovedpersonen i ''Godzilla'', en science-fiction eventyrfilm. Hans næste store rolle var i 2015 med at spille Quicksilver i '' Avengers: Age of Ultron'', en superheltefilm baseret på Marvel Comics, og i 2016 fik han rollen som Ray Marcus i ''Nocturnal Animals''. Fra 2017 optager Aaron ''Outlaw King'', en actiondramafilm.

I sit personlige liv har Johnson været gift med Sam Taylor-Wood siden 2012, og parret har to døtre sammen, Wylda Rae og Romy Hero. Johnson er også stedfar til Sams to døtre fra hendes tidligere ægteskab.

Anbefalede: