Indholdsfortegnelse:

Carlos Zambranos nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Carlos Zambranos nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Carlos Zambranos nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Carlos Zambranos nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Angelica Zambrano 2nd Testimony of Heaven and Hell 2024, Kan
Anonim

Carlos Zambranos nettoværdi er $60 millioner

Carlos Zambrano løn er

Image
Image

19 millioner dollars

Carlos Zambrano Wiki Biografi

Carlos Zambrano blev født den 1. juni 1981 i Puerto Cabello, Venezuela, og er bedst kendt som en tidligere professionel baseball pitcher, der spillede i Major League Baseball (MLB) fra 2001 til 2012.

Så hvor rig er Carlos Zambrano i slutningen af 2017? Autoritative kilder rapporterer, at Zambranos nettoværdi er så høj som $60 millioner, med en senere årsløn på $19 millioner. Hans rigdom er akkumuleret fra hans karriere i baseball.

Carlos Zambranos nettoværdi 60 millioner dollars

Zambrano fik sin debut i 2001-sæsonen, da han blev inviteret til at spille i en større liga for Chicago Cubs, efter at have underskrevet en kontrakt med dem som en gratis agent i 1997. Han stoppede ni af de første ti slagspillere, der blev mødt, og slog 74 gange. i sit debutspil. I den følgende måned spillede Carlos' i alt seks kampe og havde stillingen 1-2. I det kommende år startede han i Iowa Cubs, men endte i den store liga efter at have opnået gode resultater på højen og pitchede i seksten kampe. Selvom han havde potentiale, levede Zambranos præstation stadig ikke op til forventningerne, og han sluttede sæsonen til sidst med en rekord på 4-8 og en ERA på 3,66 i i alt 32 kampe. Fra 2003-sæsonen forbedrede Carlos sine spillefærdigheder og blev nummer fire på rotationspladsen. Hans hold vandt National League Central-divisionen, men fortsatte med at tabe i en kamp mod Florida Marlins. I kampen mod Arizona Diamondbacks tog Zambrano en no-hitter ind i ottende inning. og var i centrum af opmærksomheden, men hans præstation på banen var middelmådig i resten af sæsonen.

Den næste sæson startede Carlos godt og tillod kun to hits mod Colorado Rockies; i løbet af de 14 kampe, han startede, blev 12 vurderet som gode starter, og i september 2004 blev han kåret til Månedens pitcher, med en rekord på 4-0 og afgav kun fire hits. Carlos endte med at blive kåret til åbningsdagens starter for Cubs, og i den kommende kamp to starter senere kastede Zambrano 111 pladser og opgav et slag.

Samlet set var hans præstation i sæsonen 2005 på sit højeste, og han opnåede bedre resultater, og blev derfor kåret til åbningskampstarter for 2006. I løbet af den sæson stod han over for en skade og var ikke i stand til at spille i et stykke tid, så i juli satte han en score på 6-0 og afsluttede sæsonen med en rekord på 16-7, 210 strikeouts, en 3.41 ERA og en MLB-førende 115 walks, men Cubs havde de værste resultater i National League, på trods af at Carlos også fik en klubrekord for en pitcher med seks homeruns.

I 2007 underskrev Carlos en ny kontrakt til en værdi af 91,5 millioner dollars, men hans startpræstation var ikke helt op til bunden – han sendte en 6,91 ERA med 19 walks og 7 homeruns tilladt.

Zambranos første no-hitter blev optaget i september 2008, og han fortsatte med at spille på samme måde og var til sidst på den begrænsede liste i 2011. Han endte med at blive byttet til Miami Marlins i 2012, og i sin første kamp slog han seks innings med seks strikeouts, men tilladt fire hits. Samlet i 2012-sæsonen slog han 132,1 innings. På det tidspunkt var hans løn så høj som 18 millioner dollars.

I maj 2012 skrev Carlos under med Philadelphia Phillies, men blev løsladt i juli og annoncerede sin pensionering i september.

I sit personlige liv har Zambrano været gift med Ismary siden 2006. Carlos har to brødre.

Anbefalede: