Indholdsfortegnelse:

Syl Johnsons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Syl Johnsons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Syl Johnsons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Syl Johnsons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Syl Johnsons nettoværdi er $6 millioner

Syl Johnson Wiki Biografi

Sylvester Johnson blev født den 1. juli 1936 i Holly Springs, Mississippi USA, det sjette barn af en mundharmonika-spillende bonde og hans kone. Han er bedst kendt som en amerikansk blues- og soulsanger og som pladeproducer.

Så hvor rig er Syl Johnson fra midten af 2017? Autoritative kilder rapporterer, at Johnsons nettoværdi er så høj som $6 millioner, akkumuleret fra hans næsten fem årtiers karriere i musikindustrien. Han modtager stadig tilskrivning og får betalt royalties, når hans sange bliver spillet.

Syl Johnsons nettoværdi 6 millioner dollars

Syl flyttede til Chicago med sin familie, da han var barn. Hans nabo var Magic Sam, en bluesmusiker, og Syl brugte meget tid på at optræde sammen med ham og blueskunstnere som Billy Boy Arnold og Junior Wells gennem 50'erne. I 1959 slog han sig sammen med Jimmy Reed og Vee-Jay, og samme år blev Johnson skrevet under på at lave et album for Federal Records, og blev støttet af Freddie King på guitar. Syl arbejdede videre med Twinight Records i slutningen af 60'erne, og resultatet af deres samarbejde var et album med titlen ''Dresses Too Short'', som blev godt modtaget af kritikerne, og som i dag har fem ud af fem stjerner på Amazon Music. Det første store hit fra albummet var ''Come On Sock It to Me'', og sangen ''Different Strokes'' fulgte på samme måde og fik stor succes med at tage en plads på breakbeat-opsamlingsalbummet ''Ultimate Breaks' og Beats''. Hans nettoformue var veletableret.

I 1970 udgav han endnu et anerkendt album for Twinight, denne gang udforskede afroamerikaneres problemer med ''Is It because I'm Black?'', og som toppede som nummer 11 på Billboard R&B-hitlisterne. I 1971 sluttede Syl sig til Hi Records og skabte tre albums med produceren Willie Mitchell og Hi House Band. Johnson havde bemærkelsesværdige hits som "We Did It", "Back for a Taste of Your Love" og "Take Me to the River", sidstnævnte havde scoren på fire ud af fem stjerner på Discogs i dag, men alle hjalp løfte sin nettoværdi.

Efter sit samarbejde med Hi Records fortsatte han med at etablere Shama-plader og skabe ''Bring Out the Blues in Me'', hvor han igen modtog positive anmeldelser og blev meget populær.

I 80'erne trak Johnson sig tilbage fra at optræde og åbnede sin egen fastfood-restaurant. Men da han fandt ud af, at nogle af hans sange var dækket af andre kunstnere, besluttede Syl at fortsætte med sin musikkarriere og indspillede albummet med titlen ''Back In the Game'' i 1995 for Delmark-selskabet, også med hans yngste. datter Syleena Johnson. Hans hitsang ''Different Strokes'' fortsatte med at være en af de mest coverede sange.

Med over 170 sange lavet i alt er Syl fortsat en af de mest indflydelsesrige musikere inden for bluesgenren. Han optrådte i '' R&B Divas: Atlanta'', et reality-tv-show, hvor hans datter konkurrerede. Som i den seneste fortid udgav han ''My Funky Funky Band'', et album fra 2017 for Twinight.

I sit personlige liv var Syl gift med Brenda Thompson og har tre døtre, Syleecia, Syleette og Syleena fra det ægteskab. Han er far til Chad Johnson, en tidligere amerikansk fodboldspiller.

Anbefalede: