Indholdsfortegnelse:

Wengie nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Wengie nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Wengie nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Wengie nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, April
Anonim

Wendy Ayche nettoværdi er $1 million

Wendy Ayche Wiki Biografi

Wendy Ayche, professionelt kendt som Wengie, blev født den 9. januar 1986 i Guangzhou, Kina, og er en kendt YouTuber og Vlogger, bedst kendt af verden for sin skønheds- og livsstilskanal. Hun er en af de mest stilfulde og ofte søgte internetpersonligheder.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Wendy Ayche er i slutningen af 2017? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Wengies nettoværdi er så høj som 1 million dollars, et beløb tjent gennem hendes succesrige karriere, aktiv siden 2010.

Wengie nettoværdi $1 million

Wendy Ayche er en australsk-kinesisk internetpersonlighed - hendes familie flyttede til Australien, da hun stadig var ung. Wendy fik sit kaldenavn "Wengie" på en dansetime, som er inspireret af hendes kinesiske navn, Wén Jié. Wengie startede sin karriere som almindelig virksomhedsmedarbejder og havde et 9 til 5 job. Det var dog i 2010, at Wengie besluttede sig for at starte en YouTube-kanal under sit kaldenavn "Wengie", og inden for kort tid krydsede hun en million abonnenter på YouTube. Hun har også to andre YouTube-kanaler, som også er meget populære. Hendes primære YouTube-kanal har nu fået over ni millioner abonnenter og har fået over 281 millioner visninger. I juli 2015 lancerede Wengie sin første app - "World of Wengie" - i samarbejde med Victorious, som hjalp med at øge hendes nettoværdi.

Inspireret og opmuntret af sin umiddelbare succes startede hun en anden kanal i december 2011 kaldet "WengieVlogs", hvor hun viser sine daglige aktiviteter og videoer bag kulisserne. Denne kanal blev også hurtigt meget populær og har nu 1,5 millioner abonnenter og er blevet set mere end 23 millioner gange.

I 2016 skabte Wengie et Harley Quinn-look ved kun at bruge slik, som blev vist i Teen Vogue. Samme år på YouTube FanFest Manila gav Wengie sin første liveoptræden og interviewede Alex Wassabi og AJ Rafael, og samtidig nominerede ElleGirl Japan Wengies kanal som en kanal, man kunne se. Hun blev rangeret som 5. i verden på den hurtigst voksende kanal i august samme år, og hun var også med i den årlige YouTube Rewind, som alle var med til at hæve hendes nettoværdi.

I øjeblikket er hendes YouTube-kanal den 12. mest abonnerede "How-To & Style"-kanal og blev tildelt "Bedste kanal" i midten af 2017. Wengies estimerede omsætning er nu omkring $3.500 om dagen og $1,3 millioner om året. Hendes anden kanal "WengieVlogs", som har over 1 million abonnenter, genererer omkring $130 om dagen og nærmer sig $50.000 om året.

Med hensyn til hendes personlige liv giftede Wengie sig med Max i midten af 2016 - han er også en internetpersonlighed og har sin egen YouTube-kanal. Hun mødte Max under en videooptagelse, og de to startede et romantisk forhold ikke længe efter.

Anbefalede: