Indholdsfortegnelse:

Travis Mills nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Travis Mills nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Travis Mills nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Travis Mills nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Travis Mills feat. T.I. - Young & Stupid Lyrics 2024, Kan
Anonim

Travis Tatum Mills nettoværdi er $550.000

Travis Tatum Mills Wiki Biografi

Han er født Travis Tatum Mills den 12. april 1989 i Riverside, Californien, USA. Han er en musiker, singer/songwriter, bedst kendt af verden for sin single "Stupid Boy" og EP'en "All I Wanna Do".

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Travis Mills er i slutningen af 2017? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Mills' nettoværdi er så høj som $550.000, et beløb tjent gennem hans succesfulde karriere som musiker, aktiv siden 2009.

Travis Mills nettoværdi $550.000

Travis voksede op i sin hjemby, og da han fyldte fem år, forærede hans onkel ham sin første guitar. Men da han voksede op, var han mest fokuseret på sport, men ti år senere stoppede han sine sportsaktiviteter og tog guitaren op og ville starte et punkrockband. To år senere begyndte han at skrive sange og brugte programmer som Logic Pro, Pro Tools og andre til at skabe musik til sine tekster. Hans næste træk var at sende musik til sin MySpace-konto og fik hurtigt en massiv tilhængerskare. Inden for et år underskrev han en aftale med Uprising Records, og i 2010 udgav EP'en "Finders Keepers", som heller ikke var særlig succesfuld, hans debutalbum udkom så - "Ready, Fire, Aim!" – men det var et debacle.

Han forlod Uprising Records i 2011 og underskrev en aftale med Columbia Records, og begyndte straks at arbejde på sit andet album, men indtil i dag er det ikke blevet udgivet. Travis er dog forblevet aktiv som musiker og har udgivet adskillige EP'er, inklusive "Leaving Home" i 2012 og "All I Wanna Do" i 2014, som er hans mest succesfulde udgivelse, der tilføjer hans nettoværdi.

Travis’ arbejde på det andet studiealbum stoppede i 2015, da han igen skiftede pladeselskab; han udgav sin næste EP "While You Wait" gennem First Access Entertainment i 2016. Senest fortsatte han med at arbejde på sit andet fuldlængde album, men har endnu ikke modtaget en udgivelsesdato eller besluttet en titel.

For at tale yderligere om sine karrierepræstationer lancerede Travis en skuespillerkarriere ved at portrættere Stefan i tv-serien "Flaked" (2016-2017), hvilket også har bidraget til hans nettoformue.

Hvad angår sit personlige liv, er Travis i et forhold med skuespillerinden Madelaine Petsch.

Travis er en ivrig tatoveringsfan og har adskillige tatoveringer på kroppen, inklusive en på panden. Han har også tatoveret hele sin arm, bryst, mave og bag øret.

Travis er ret aktiv på sociale netværk og har også en massiv tilhængerskare på platforme som Facebook, Instagram og Twitter og når et samlet antal på mere end to millioner følgere.

Anbefalede: