Indholdsfortegnelse:

Troy Ave Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Troy Ave Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Troy Ave Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Troy Ave Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Pawn Stars Has Officially Ended After This Happened 2024, Kan
Anonim

Troy Ave nettoværdi er $1 million

Troy Ave Wiki Biografi

Rolland Collins blev født den 23. november 1985 i Brooklyn, New York, og er en amerikansk rapper, hvis kælenavn og nu professionelle navn, "Troy Ave" kom fra en gade tæt på kvarteret, hvor han voksede op. Han er bedst kendt af sine fans som en af den nye generations hotteste hiphop-rappere. Hans debutalbum 'New York City: The Album' nåede at nå US Billboard nummer 47 i kategorien Top R&B/Hip-Hop Albums.

Så hvor rig er Troy Ave? Fra begyndelsen af 2016 anslås Troy Ave at have en nettoformue på næsten 1 million dollars. Han har erhvervet sig sin rigdom fra sin karriere som hiphop-rapper og har udgivet hitsange som 'Bang Bang,' 'Your Style' og 'New York City.' Hans fanskare stammede fra New Yorks gader, men er nu ikke kun udvidet på tværs af USA, men også i udlandet. I 2011 startede han sit eget label kendt som BSB Records, som samlede en række skuespillere, han mødte rundt om i sit nabolag. I 2014 lavede han en lukrativ aftale, der blev rapporteret til omkring 5 millioner dollars. Han har arbejdet med Capital, Columbia, Epic og Def Jam Records.

Troy Ave nettoværdi $1 million

Troy Ave er opvokset i Crown Heights, Brooklyn, som tilfældigvis også er hjemsted for nogle af andre hiphop-rappere såsom Biggie. Siden han var barn, har han haft en dyb passion for rap, med det formål at genoprette rapmusik af høj kvalitet i sit nabolag og genindsætte New York som hovedcentret for sådan musik. Han begyndte sin rappekarriere med at udgive mixtapes, startende med 'I'm In Traffic' i august 2009 og derefter 'Bricks In My Backpack' i september 2010. Andre mixtapes, der fulgte i august 2011, juli 2012 og december 2012 er ' Bricks In My Backpack 2: Powder To The People, henholdsvis 'Bricks In My Backpack 3: The Harry Powder Trilogy' og 'White Christmas'.

I 2013 udgav Troy Ave en hitsingle fra albummet 'New York City: The Album' kaldet 'Hot Out', som kom på hitlisterne som en af de hotteste rapsange på det tidspunkt. I 2014 udgav Troy Ave 'Your Style' og 'All About the Money', og samme år optrådte han på XXL-forsiden 'Freshmen'-udgaven, der indeholdt de hotteste kommende kunstnere såsom Kid Ink, Future, French Montana, Macklemore, MGK, Kirko Bangz, Schoolboy Q og Iggy Azalea. Hans seneste album 'Major Without a Deal', som han udgav i 2015 med hjælp fra Empire, nåede at toppe på position 14 på den hotteste R$B Albums-hitliste, selvom antallet af solgte eksemplarer er ubestemmeligt, men ikke desto mindre hjalp det med at gøre hans netto værd at stige noget.

I sit personlige liv er Troy Ave kendt for at være en ganske privat person og afslører ikke meget information om hans forhold. Det er dog velkendt, at han bor i Queens, som er en af de største bydele i byen New York.

Anbefalede: