Indholdsfortegnelse:

La Toya Jacksons nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
La Toya Jacksons nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: La Toya Jacksons nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: La Toya Jacksons nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: La Toya Jackson & Jack Gordon (字幕つき) 2024, Kan
Anonim

La Toya Jacksons nettoværdi er $4 millioner

La Toya Jackson Wiki Biografi

La Toya Yvonne Jackson, blot kendt som La Toya Jackson, er en berømt amerikansk forretningskvinde, tv-personlighed, forfatter, skuespillerinde samt en sangerinde og sangskriver. La Toya Jackson er en søster til Rebbie Jackson, Michael Jackson, Janet Jackson, Marlon og Tito Jackson, med hvem hun optrådte i et populært varietéshow kaldet "The Jacksons". I 1980 udgav hun et debutalbum kaldet "La Toya Jackson", som betegnede begyndelsen på hendes solokarriere. Den kritiske modtagelse af albummet viste sig generelt at være positiv, hvilket inspirerede La Toya til at fortsætte med at optræde som soloartist. Hendes store gennembrud kom i 1984 med udgivelsen af "Heart Don't Lie", som toppede som #149 på Billboard 200. Albummet viste sig at være Jacksons mest succesrige studieværk, da det affødte sådanne singler som "Heart Don't Not". Lie”, “Hot Potato” og “Privat Joy”. Op til dato har La Toya Jackson udgivet 10 studiealbum, hvoraf det seneste med titlen "Stop in the Name of Love" udkom i 1995. For hendes bidrag til branchen er Jackson blevet tildelt en Grammy Award, fem fremragende sange Priser og modtog en US Congressional Tribute for at deltage i "Stay in School"-kampagnen.

La Toya Jacksons nettoværdi på 4 millioner dollars

En kendt sanger og sangskriver, hvor rig er La Toya Jackson? Ifølge kilder modtog hun i 1996 5 millioner dollars fra sin kontrakt med "Moulin Rouge" i Paris. Med hensyn til hendes samlede formue, er La Toya Jacksons nettoværdi anslået til at være 4 millioner dollars, hvoraf det meste hun har akkumuleret på grund af hendes engagement i musikindustrien, både som soloartist og medlem af Jackson-familien.

La Toya Jackson blev født i 1956 i Indiana, USA. Hun startede sin karriere, da hun var 16 år gammel, efter at have sluttet sig til sine søskende på forskellige shows i Las Vegas og andre byer. Hun fangede stor opmærksomhed, da hun optrådte over for sin familie i en serie kaldet "The Jacksons", og senere optrådte i en musical med titlen "The Wiz". Til at begynde med dannede La Toya, Janet og Rebbie en trio, men gruppen blev opløst, før de udgav noget materiale sammen.

Efter succesen med sit debutalbum vovede La Toya sig ind i forretningen og blev partner med modelinjen "David Laurenz for La Toya". Hun blev derefter model for firmaet "Mahogany Image", og lancerede sin egen parfume kaldet "La Toya". Jacksons senere karriere blev overskygget af misbrug, eksil fra Jackson-familien samt afsondrethed. Le Toya vendte tilbage til musikindustrien i 2004 med udgivelsen af en single kaldet "Just Wanna Dance". I 2007 medvirkede hun i en reality-tv-serie kaldet "Armed & Famous" med Trish Stratus, Jason Acuna, Erik Estrada og Jack Osbourne. Hendes seneste værk med titlen "Starting Over" blev udgivet i 2011.

Med hensyn til hendes personlige liv giftede La Toya Jackson sig med sin tidligere manager Jack Gordon i 1989, men parret gik fra hinanden i 1996 på grund af Gordons misbrug. Hun er i øjeblikket i et forhold med Jeffre Phillips.

Anbefalede: