Indholdsfortegnelse:

Yuka Kinoshita Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Yuka Kinoshita Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Yuka Kinoshita Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Yuka Kinoshita Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: 【激辛】プルダックポックンミョンの新商品辛さ2.5倍が辛すぎて泣いた[6.2キロ]7000kcal【木下ゆうか】 2024, Kan
Anonim

Yuka Kinoshita nettoværdi er $100.000

Yuka Kinoshita Wiki Biografi

Yuka Kinoshita blev født den 4. februar 1985 i Kitakyushu, Fukuoka, Japan, og er en YouTube-stjerne, som er bedst kendt af verden for sine konkurrenceprægede spisevideoer, hvor hun viser sit hurtige indtag af en masse fødevarer uden konsekvenser for hendes helbred.

Har du nogensinde undret dig over, hvor rig Yuka Kinoshita er i slutningen af 2017? Autoritative kilder har anslået, at Yuka takket være hendes succes tæller sin nettoværdi til over $100.000.

Yuka Kinoshita nettoværdi $100.000

Lidt er kendt om Yukas liv, før hun blev en internetsensation.

Hun startede sin karriere som konkurrencespiser i 2009, og efter flere succesrige år etablerede Yuka sin YouTube-kanal i 2014. Siden da har hun uploadet mere end 1100 videoer, som viser, at hun spiser mindst 5.000 kalorier i ét måltid, mens hun i yderste konsekvens også har filmet sig selv, hvor hun spiser 23.000 kalorier. Det er klart, at hendes usædvanlige praksis bragte opmærksomhed til hende, og på ingen tid opnåede hun enorm popularitet med 3,5 millioner abonnenter og over en milliard visninger. Selvom Yuka tilsyneladende spiser alt for meget, har hun ingen helbredsproblemer. Hun har taget flere blodprøver, og alle resultater var fine. Desuden besøgte hun sin læges operation, og hun fik at vide, at hun har en uforklarligt unik mave, som på en eller anden måde er i stand til at udvide sig til at fylde stort set al tilgængelig plads i hendes torso uden at kompromittere hendes andre indre organer.

Hun plejer at uploade redigerede videoer, der kun varer seks til syv minutter, men senest startede hun en live-videoøvelse, hvor hun optager sig selv, mens hun spiser, og uploader direkte til sin YouTube-kanal; dette kaldes mukband, en japansk tradition for levende spisning.

Udover at uploade videoer og konkurrere i spisekonkurrencebegivenheder, har Yuka også lavet reklamer for adskillige restauranter i sit hjemland Japan, og promoveret de restauranter, hvor spisekonkurrencer finder sted, hvilket også har øget hendes rigdom.

Med hensyn til sit personlige liv var Yuka i et forhold med en anden YouTube-stjerne, Hajime Syacho i seks måneder, hvorefter hun brød affæren, måske tilfældigt, da det kun en måned senere blev afsløret, at hendes ekskæreste var utro hende flere gange med en række andre kvinder under deres forhold.

Andre aspekter af Yukas liv er ukendte i medierne.

Anbefalede: