Indholdsfortegnelse:

Jonathan 'Jo' Rivera nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Jonathan 'Jo' Rivera nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jonathan 'Jo' Rivera nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jonathan 'Jo' Rivera nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: 'Javi & Jo Getting Along' Greatest Guy Moments Sneak Peek | Teen Mom 2 (Season 7B) | MTV 2024, Kan
Anonim

Wiki Biografi

Jonathan Rivera blev født den 14. november 1991 i Newark, New Jersey USA, og er en tv-realitystjerne og rapper, kendt under kunstnernavnet N. I. C. K. B. Han kom dog for alvor frem i 2011, da han optrådte i reality-tv-serien "Teen Mom", sammen med sin daværende kæreste Kailyn Lowry.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Jonathan 'Jo' Rivera er i slutningen af 2017? Desværre er Riveras rigdom endnu ikke afsløret til medierne, men takket være hans optræden i reality-serien og hans rapkarriere tæller Jonathan helt sikkert, at hans nettoværdi er hundredtusindvis af dollars.

Jonathan 'Jo' Rivera nettoværdi under gennemgang

Jonathan var i et forhold med den år yngre Kailyn Lowry, og efter de to blev forældre til sønnen Isaac Elliot, blev de hentet ind på rollelisten i MTV-reality-serien "Teen Mom 2". De to var sammen i nogen tid, mens de var på showet, men efter adskillige skænderier og uenigheder brød de op og gik hver til sit. Jonathan kæmpede for fælles forældremyndighed over sin søn med Kailyn, og har indtil videre holdt begrebet ude af retten, men han sagde til medierne, at hvis de to ikke snart nåede til enighed, så ville han bringe sagen for retten.

Fra 2015 og fremefter antog Jo kunstnernavnet NICKB eller NICK B, og lancerede en karriere som pladekunstner, med fokus på rap og hiphop-scenen, og udgav indtil videre tre studiealbum - "When Will it Stop" (2015), "Oh Gawd" (2017) og "Just Let Me Keep These Memories" (2017), hvis salg også har øget hans nettoværdi.

Med hensyn til de seneste begivenheder i hans private liv blev Jo forlovet med Vee Torres i 2016, et andet "Teen Mom 2"-medlem, men bryllupsdatoen er endnu ikke fastsat.

Anbefalede: