Indholdsfortegnelse:

Jordan Mastersons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Jordan Mastersons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jordan Mastersons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jordan Mastersons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Jordan Mastersons nettoværdi er $3 millioner

Jordan Masterson Wiki Biografi

Jordan Masterson blev født den 9. april 1986 i Dunedin, Florida, USA og er en skuespiller, sandsynligvis bedst kendt af verden som Mark i filmen "The 40-Year-Old Virgin", derefter som Ryan Vogelson i sitcomen "Last". Man Standing”, og som Fred i filmen “Bad Roomies”, blandt mange andre forskellige optrædener.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Jordan Masterson er i slutningen af 2017? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Mastersons rigdom er så høj som 3 millioner dollars, tjent gennem hans succesrige karriere i underholdningsverdenen, aktiv siden begyndelsen af 2000'erne.

Jordan Mastersons nettoværdi $3 millioner

Jordan er søn af Carol Masterson, som var en del af Scientology Church, og Joe Reaiche, en tidligere professionel rugbyspiller, som spillede for Sydney Roosters, Canterbury Bulldogs og South Sydney Rabbitohs. Jordan har to ældre halvbrødre fra sin mors side, som også er involveret i underholdningens verden, Danny Masterson, skuespiller og discjockey bedst kendt som Hyde i tv-serien "That '70s Show", og Christopher Masterson, også skuespiller og discjockey bedst kendt som Francis i tv-serien "Malcolm in the Middle". Desuden har han en yngre søster, Alanna Masterson, skuespillerinde, bedst kendt som Tara Chambler i tv-serien "The Walking Dead".

Under sin opvækst var Jordan ret dedikeret til sport, men da han først blev castet i tv-filmene "Marylin & Bobby: Her Final Affair" og "Star" (1993), var han sikker på, at han ville blive skuespiller. Syv år senere sluttede han sig til sin bror Danny i tv-serien "That '70s Show" i en gæsteoptræden, og to år senere optrådte han i "Malcolm in the Middle". Hans første bemærkelsesværdige rolle kom i 2005, da han portrætterede Mark i komediefilmen "The 40-Year-Old Virgin", med Steve Carell og Catherine Keener i hovedrollerne, og efter flere engangsoptrædener i forskellige tv-serier blev han valgt. for rollen som Dumptruck i tv-serien "Greek" (2010-2011). 2012 var hans gennembrudsår, siden han fik rollen som Ryan Vogelson i sitcomen "Last Man Standing" (2012-2017), og indtil videre har han været med i over 60 afsnit af den Primetime Emmy Award-nominerede serie, hvilket helt sikkert har øget hans rigdom i høj grad. Så var han Alex nr. 14 i tv-miniserien "The Beauty Inside", og medvirkede i komediefilmen "Inland Empire". Siden 2012 er hans karriere blevet ved med at forbedre sig, da han har medvirket i en række succesfulde produktioner, herunder komediefilmen "Bad Roomies" (2015) og thrillerfilmen "Urge" (2016), som også tilføjede hans nettoværdi.

Med hensyn til hans personlige liv var Jordan fra 2001 til 2014 i et romantisk forhold med skuespillerinden Dakota Johnson, datter af de berømte skuespillere Don Johnson og Melanie Griffith. Før Dakota var Jordan i et forhold med en anden skuespillerinde, Angie Simms, i perioden mellem 2006 og 2010, men indtil videre er han (lovligt) single.

I sin fritid nyder Jordan poker og golf.

Ligesom sin mor er Jordan også en del af Scientology Kirken; på den anden side er hans far et tidligere medlem af den særlige kirke, hvilket forårsagede en spænding mellem de to. Jordan har ikke talt med sin far i omkring 11 år. Hans søster Alanna er også en del af Scientology Kirken.

Anbefalede: