Indholdsfortegnelse:

Peter Greens nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Peter Greens nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Peter Greens nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Peter Greens nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Peter Allen Greenbaums nettoværdi er $15 millioner

Peter Allen Greenbaum Wiki Biografi

Peter Allen Greenbaum blev født den 29. oktober 1946 i Bethnal Green, London England, af jødisk afstamning, og er en guitarist og sanger, der spillede en afgørende rolle i blues-, rock- og popmusikscenen i slutningen af 1960'erne. Peter er det stiftende medlem af den såkaldte 'originale' Fleetwood Mac, og sideløbende med det førnævnte band er Green blevet optaget i Rock 'n' Roll Hall of Fame. Peter Green har været aktiv i underholdningsindustrien siden 1966.

Hvor rig er en musiker? Det er blevet rapporteret af autoritative kilder, at størrelsen af Peter Greens nettoformue er så meget som $15 millioner, som af de data, der blev præsenteret i slutningen af 2017. Musik er den vigtigste kilde til Greens rigdom.

Peter Greens nettoværdi 15 millioner dollars

Peter fik sin debut i 1966 med Peter B's Looners, som han indspillede en single med. Green spillede derefter guitar i John Mayalls band, men forlod i 1967 John Mayall og grundlagde Fleetwood Mac med Mick Fleetwood og John McVie. Fra 1967 til 1970 var Fleetwood Mac en af rockscenens store grupper, i hvilken periode Green blev en inspireret komponist, især med stykket "Black Magic Woman" i 1969, hvilket helt sikkert etablerede hans nettoværdi.

Men mens Fleetwood Mac var på sit højeste i begyndelsen af 1970, blev Peter Greens mentale sundhed en bekymring. En kompleks og tortureret personlighed, han ser ikke sin status som en superstjerne. Han søgte trøst i religionen, men også i kunstige paradiser, hvilket kun forårsagede yderligere forringelse af hans tilstand. Peter Green ville have en vision om en engel, der ville bede ham om at afsætte gruppens indkomst til fred i verden. Det var som et resultat af denne vision, at han skrev "Green Manalishi" i 1970. I maj 1970 forlod han pludselig gruppen for at indspille et solo-instrumentalt album med forudanelse-titlen: "The End of the Game", hvorefter Peter Grøn forladt musik.

Fanget i en mystisk spiral solgte han sine ejendele og endte på et psykiatrisk hospital. Han akkumulerede forefaldende jobs i flere år, inklusive graver. Han kom tilbage til underholdningsindustrien i 1979 med albummet "In The Skies", der blev modtaget meget varmt af kritikerne, men efter et par andre udgivelser sank han igen ned i en lang depression og skizofreni. Det tog mere end ti år for Peter Green at komme ud af sin tavshed, i midten af 1990'erne. Skubbet af Nigel Watson grundlagde han Splinter Group, som siden har indspillet mange albums og fortsætter med at optræde regelmæssigt på scenen. Fans har kritiseret gruppen, fordi Green ikke sang, ikke var sologuitarist og tilsyneladende kun havde en mindre rolle, selvom han så ud til at være kommet sig både psykisk og fysisk. Splinter Group fortsatte med at leve i relativ ufortjent anonymitet indtil 2005. En samling af Peter Greens arbejde blev udgivet i 2008: det er en gruppe på fire cd'er, den væsentlige del af denne guitarist, en bibel for elskere af denne legendariske bluesmand og instrumentalist. Nogle salgsfremmende koncerter blev arrangeret i 2009 med en ny formation, Peter Green and Friends, som Green fandt sig selv som solist med, men havde mistet meget af sin teknik.

Til sidst, i musikerens personlige liv, giftede han sig med Jane Samuels i 1978, men de to blev skilt i 1979, efter at have fået et barn. Han har tilsyneladende været single siden da.

Anbefalede: