Indholdsfortegnelse:

Dawn French nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Dawn French nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Dawn French nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Dawn French nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Mr.Kitty - After Dark 2024, Kan
Anonim

Dawn Romas franske nettoværdi er $10 millioner

Dawn Roma fransk Wiki-biografi

Dawn French blev født den 11. oktober 1957 i Holyhead, Wales, Storbritannien og er en skuespillerinde og komiker, måske bedst kendt for komedieserien "French & Saunders" (1987 – 2007), hvor hun arbejdede sammen med Jennifer Saunders. De to vandt BAFTA Fellowship og Rose d'Or Light Entertainment Festival Award, desuden er French vinderen af British Comedy Award. Dawn har været aktiv i underholdningsindustrien siden 1981.

Hvor meget er nettoværdien af Dawn French? Det er blevet rapporteret af autoritative kilder, at den samlede størrelse af hendes rigdom er lig med $10 millioner, som af de data, der blev præsenteret i slutningen af 2017. Tv, film og teater er de vigtigste kilder til Frenchs formue.

Dawn French nettoværdi $10 millioner

Til at begynde med blev pigen opvokset i Wales, men da hendes far gjorde tjeneste i Royal Air Force, flyttede familien fra sted til sted, så pigen blev uddannet på Caistor Grammar School, Spence School og den uafhængige St. Dunstan's Abbey School i Plymouth. Senere dimitterede hun fra Central School of Speech and Drama, hvor hun mødte Jennifer Saunders, og begge sluttede sig til det kollektiv, som ville blive deres generations førende kabaret.

Med hensyn til sin professionelle karriere startede French som medlem af The Comic Strip, en fusion af komikere, som var en del af den alternative komediescene i England i begyndelsen af 1980'erne. I 1987 lancerede French og Jennifer Saunders den britiske tv-komedieserie "French & Saunders" (1987 – 2007), som tydeligvis blev ekstremt populær blandt publikum. Dawn French har siden været involveret i velgørenhedsprojektet "Comic Relief", som også har været højdepunktet på "Red Nose Day". Sammen med Jennifer Saunders bidrog hun næsten hvert år med nye sketches til programmerne i England. Hun har også været repræsenteret i forskellige musikprojekter i denne sammenhæng, blandt andet i en velgørenhedsudgave af Beatles “Help!”, French og Saunders som Lananeeneenoonoo sang sammen med popgruppen Bananarama.

French spiller også med succes i teater og ses nu og igen i film. For eksempel spillede hun den fede dame i "Harry Potter and the Prisoner of Azkaban" (2004). Hendes stemme er også stadig kendt som en synkronspreder i serier som "Watership Down" (2000). I 2005 kunne seerne høre hendes stemme i den originale version af filmen "The Chronicles of Narnia: The King of Narnia", hvor hun lagde stemme til Mrs. Beaver. I begyndelsen af 2006 optrådte Dawn French sammen med Alison Moyet og June Watson i den sorte komedie "Smaller", som havde stor succes ikke kun i London Lyric Theatre, men også i andre britiske byer. Fra 1994 til 2007 spillede hun titelrollen i den britiske tv-komedie sitcom "The Vicar of Dibley", igen for et stort publikum, så i 2008 lavede hun noget helt andet og spillede hertuginden af Crackentorp i Gaetano Donizettis opera "La Fille du Regiment” i Royal Opera House i London.

For nylig arbejdede Dawn i 2016 som executive producer af filmen "Absolutely Fabulous: The Movie", hvor hun også optrådte som intervieweren. Siden 2016 har hun medvirket i dramaserien "Delicious" i rollen som Gina; mere, hun er oplægsholder på talentprogrammet "Little Big Shots" (2017 – nu).

Endelig, i skuespiller-komikerens personlige liv, mødte hun i 1980'erne sin fremtidige mand, stand-up-komikeren Lenny Henry, med hvem hun var gift fra 1984 til 2010 og adopterede en datter. I 2013 giftede hun sig med velgørenhedsarbejderen Mark Bignell; de er baseret i Fowey, Cornwall England.

Facebook Twitter Google+ LinkedIn StumbleUpon Pinterest Reddit

relaterede artikler

51

Isabelle Hupperts nettoværdi

68

Renée Taylors nettoværdi

Billede
Billede

1, 274

Brittany Furlans nettoværdi

Billede
Billede

4, 203

Sasha Grey nettoværdi

Efterlad et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *

Kommentar

Navn *

e-mail *

Internet side

Anbefalede: