Indholdsfortegnelse:

Todd Harrells nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Todd Harrells nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Todd Harrells nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Todd Harrells nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Todd Harrells nettoværdi er $500.000

Todd Harrell Wiki Biografi

Todd Harrell blev født den 13. februar 1972 i Escatawpa, Mississippi USA, og er en musiker, bedst kendt som bassisten og et stiftende medlem af rockbandet 3 Doors Down, baseret i hans hjemby. Sideløbende med bandet har Harrell solgt mere end 20 millioner albums verden over. Han har været aktiv i underholdningsindustrien fra 1996 til 2013.

Hvor meget er nettoværdien af Todd Harrell? Det er blevet anslået af autoritative kilder, at den samlede størrelse af hans rigdom er så meget som $500.000, som af de data, der blev præsenteret i slutningen af 2017. Musik er den største kilde til Harrells beskedne formue, men problemer med loven har reduceret den noget.

Todd Harrells nettoværdi $500.000

Til at begynde med blev drengen opvokset i Escatawpa, men der er ingen detaljerede oplysninger om hans barndom eller uddannelse.

Bandet 3 Door Down blev grundlagt i 1996 af sangeren Brad Arnold, guitaristen Matt Roberts og bassisten Todd Harrell. Et år senere indspillede gruppen deres første demoalbum, som bar det simple navn "3 Doors Down". Så var "The Better Life" bandets officielle debutalbum, udgivet i foråret 2000. "Kryptonite" var den første debutsang, som blev nummer et i den officielle Hot 100 i USA. I 2002 udkom deres andet album "Away from the Sun", som ikke var så nyskabende eller imponerende som sin forgænger, men fulgte alligevel op med sine melodier og dybe tekster. Singlen "When I'm Gone", blev et hit i USA, og lå på nummer ét mainstream rock-hitlisten i 17 uger, og derudover blev singlen nomineret til to Grammy Awards. I 2005 kom deres tredje album – “Seventeen Days” – i den første uge gik albummet til førstepladsen på de amerikanske albumhitlister. I 2008 blev deres fjerde selvbetitlede studiealbum af bandet udgivet i Tyskland, som straks steg til sjettepladsen på de tyske albumhitlister, og I USA steg albummet til toppen af hitlisterne og blev certificeret som guld. Det femte studiealbum "Time of My Life" blev udgivet i 2011. Alle de ovennævnte album tilføjede betydelige summer til den samlede størrelse af Todd Harrells nettoværdi.

I 2012 annoncerede bandet på deres hjemmeside, at stiftende medlem af guitaristen og baggrundssangeren Matt Roberts havde forladt bandet af helbredsmæssige årsager. Så i 2013 forårsagede Todd Harrell en trafikulykke, hvor han dræbte en 47-årig mand, mens han var påvirket af alkohol og af forskellige receptpligtige stoffer, blev han truet med en evig fængsling. Kun et år senere var han igen fuld på rattet; han blev derefter smidt ud af bandet, efter at være blevet idømt to års fængsel og seks måneder på betinget fængsel.

Endelig, i musikerens personlige liv, har Todd Harrell været gift med Jennifer Dawn Fields siden 2002.

Anbefalede: