Indholdsfortegnelse:

Mark Ballas nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Mark Ballas nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Mark Ballas nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Mark Ballas nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Mark Alexander Corky Ballas Jr.s nettoværdi er $4 millioner

Mark Alexander Corky Ballas Jr. Wiki Biografi

Mark Alexander Corky Ballas Jr. blev født den 24. maj 1986 i Houston, Texas, USA, af mexicansk, spansk og græsk (far) og britisk (mor) afstamning. Mark er danser, koreograf samt skuespiller og musiker, bedst kendt, siden han blev berømt takket være sit ekstraordinære talent, der først blev vist i 2007 i det velkendte tv-show "Dancing with the Stars". Ved at deltage i 16 sæsoner af programmet i træk og vinde to af dem er Mark Ballas blevet en af verdens bedst betalte dansere.

Så hvor rig er Mark Ballas? Forbes har for nylig anslået, at Marks nettoværdi er lig med $4 millioner, hvor hans rigdom primært er akkumuleret fra hans dans, men også sang og skuespil.

Mark Ballas nettoværdi $4 millioner

Ballas blev født ind i en familie af dansemestrene Corky og Shirley Ballas, så hans forældres baggrund spillede nok en stor rolle i, at Mark bestemte sin karriere, da han selvfølgelig begyndte at danse som et lille barn. I en alder af 10, da hans familie var flyttet til London, lykkedes det Ballas at blive Storbritanniens Juvenile Ballroom og Latin American Dance-mester. I en alder af 11, mens han gik på Londons Rosemead Preparatory School, fik Mark en fuldtidsstilling på akademiet sammen med et fuldt college-stipendium. Faktisk vandt han i år 2005 prisen "Årets Performer".

Mark Ballas debut på "Dancing with the Stars" fandt sted i 2007, den femte sæson af programmet. Hans partner var Sabrina Bryan fra pigegruppen Cheetah Girls, og selvom parret til sidst blev stemt fra showet, vendte Ballas tilbage for at vinde titlen i sæson seks med en anden berømthedspartner i den olympiske kunstskøjteløbs-guldvinder Kristi Yamaguchi. Denne succes gavnede bestemt akkumuleringen af Marks nettoværdi.

I 2011 blev Mark nomineret til en Emmy for fremragende koreografi. Udover dans og koreografi er Ballas også kendt som sanger, sangskriver og musiker. Sammen med sin nære ven Derek Hough og søster Julianne lancerede Ballas 2B1G, mens de stadig var teenagere, og derefter sammen med Derek blues-rock-bandet ved navn Almost Amy, der snart skiftede navn til Ballas Hough Band og udgav sit debutalbum "BHB" i marts 2009. Senere, i marts 2011, udgav Ballas sin første solo-cd "HurtLoveBox".

For at nævne Mark Ballas' succes i sin skuespillerkarriere, har han spillet hovedrollen i "Copacabana"-musicalen og var en af hoveddanserne i UK National "Tour of Maria de Buenos Aires". Han var også stand-in for en af hovedrollerne i "Buddy Holly Musical". I øvrigt har du måske også lagt mærke til Ballas i "Harry Potter and the Sorcerer's Stone", hvor han spillede statist.

Denne imponerende liste over karrierepræstationer til dato er hovedårsagen til, at Mark Ballas allerede er millionær i dag. Da han er blandt de bedst betalte dansere i verden, prøver han også sin formue i erhvervslivet. For nylig har Ballas sammen med sin kollega og ven Derek Hough købt et hus, der skal renoveres og sælges med fortjeneste, og opført boligen for næsten 2 millioner dollars. Han ejer også få restauranter kaldet Fat Ballas Burger i Washington og arbejder tæt sammen med CoverGirl kosmetik.

Selvom Mark Ballas arbejder i en af de mest levende industrier i verden og har tusindvis af fans verden over, har han altid været kendt for at være ekstremt privat omkring sit personlige liv. Han har været kendt til at date både Julianne Hough og Samantha Bryan.

Anbefalede: