Indholdsfortegnelse:

Briana DeJesus Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Briana DeJesus Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Briana DeJesus Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Briana DeJesus Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Fans DRAG Briana Dejesus For Her New Surgeries! 2024, April
Anonim

Briana DeJesus nettoværdi er $20.000

Briana DeJesus Wiki Biografi

Briana DeJesus blev født den 21. maj 1994 i Orlando, Florida, USA, og er en reality-tv-personlighed, bedst kendt for at optræde i MTV-reality-programmerne "16 and Pregnant", "Teen Mom 2" og "Teen Mom 3". Hun har været aktiv på tv siden 2011, og al hendes indsats har hjulpet med at bringe hendes nettoformue til, hvor den er i dag.

Hvor rig er Briana DeJesus? Fra slutningen af 2017 anslår kilder en nettoværdi, der er på $20.000, for det meste tjent gennem succes i hendes forskellige bestræbelser. Hun er også meget populær på sociale medier og fortsætter med at være involveret i reality-tv, som med hendes andre bestræbelser forventes at øge hendes rigdom.

Briana DeJesus nettoværdi $20.000

Briana begyndte først at optræde på reality-tv som en del af "16 and Pregnant", som fokuserer på gravide teenagere i gymnasiet. Showet er lavet i dokumentarisk stil blandet med animationselementer og følger disse gravide teenageres liv fra de første måneder af graviditeten til deres børns fødsel. Hver episode fokuserer på en anden pige og viser strabadserne ved at være gravid på det tidspunkt. Det blev meget populært og noget kontroversielt, men øgede Brianas nettoværdi. Mange mente, at showet var informativt, men andre kritiserede, hvordan showet viste teenagegraviditet, som om det var glamourøst. Briana optrådte gravid i showet med sin daværende kæreste Devoin Austin II, men hendes partner ønskede ikke at være involveret i babyen og graviditeten. Briana hævder også, at han ikke støtter hende, og til sidst, efter at de slog op, besluttede hun, at hun ville opdrage sit barn alene.

Efter sit løb med "16 and Pregnant" blev DeJesus en del af castet i "Teen Mom 3", som er en af de tre "Teen Mom"-spin-offs fra "16 and Pregnant". Medvirkende medlemmer af showet bestod af piger, der også optrådte i "16 and Pregnant", inklusive Alex Sekella, Mackenzie McKee og Katie Yeager. Showet startede lige før slutningen af sæson to af "Teen Mom 2", men det varede kort og kørte kun i én sæson. På trods af det fortsatte Brianas nettoformue med at stige. Senere, efter at have født sit andet barn i 2017, blev det annonceret, at hun ville blive en del af rollebesætningen til "Teen Mom 2" for sin ottende sæson, den seneste, med andre rollebesætningsmedlemmer Jenelle Evans, Kailyn Lowry og Leah Messer.

For hendes personlige liv er det kendt, at Briana er i et forhold med Luis, som er far til hendes andet barn. Hendes første barn er fra tidligere partner Devoin Austin II. Ifølge et interview søgte hun kun om at blive en del af "16 og gravid" som en joke, og hun blev overrasket, da hun blev valgt. Hendes søster var også gravid omkring samme tid, men besluttede at abortere sin baby. Det blev også rapporteret, at Briana gennemgik plastikkirurgi for at forbedre sine bryster, men havde også en anden, uspecificeret rekonstruktion.

Anbefalede: