Indholdsfortegnelse:

Jarrett Joyce nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Jarrett Joyce nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jarrett Joyce nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jarrett Joyce nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: "ЭКЗАМЕН" ("EXAM") 2024, Kan
Anonim

Jarrett Joyce nettoværdi er $200.000

Jarrett Joyce Wiki Biografi

Jarrett Joyce er en amerikansk iværksætter, bedst kendt af verden for at deltage i uShip, en online markedsplads for forsendelsestjenester med hovedkvarter i Austin, Texas. Han har først for nylig startet virksomheden, men har også været med i realityprogrammet "Shipping Wars" (2012-2015).

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Jarrett Joyce er i midten af 2017? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Joyces nettoværdi er så høj som $200.000, et beløb tjent gennem hans relativt nyligt succesrige karriere.

Jarrett Joyce nettoværdi $200.000

Jarrett kom med i uShip-netværket i 2011 og er siden da begyndt at opbygge et navn for sig selv i shippingverdenen. En af hans første forsendelser omfattede en usædvanlig kasse med 40 killinger, men har siden da gjort fremskridt og har også sendt både, motorcykler og biler, hvilket har øget hans rigdom i høj grad.

Han har brugt sit overskud på at videreudvikle sin forretning, og han ejer nu en række små varebiler, dengang en minibus med 15 passagersæder og en halv tons lastbil.

Takket være hans succes blev Jarret hentet ind i castet af reality-tv-showet "Shipping Wars", og var med i serien fra 2012 til 2015, og optrådte i over 60 afsnit af showet, som følger ham på hans shipping-eventyr. Takket være hans optræden i showet er Jarrets nettoværdi øget yderligere, ligesom hans popularitet blandt publikum.

Han er også en ivrig golffan og gør alt, hvad han kan for at deltage i den officielle PGA Tour; selvom han ikke har haft heldet med sig, har han stadig ikke holdt op og gør alt for at få sit PGA Tour-kort.

Med hensyn til hans personlige liv er der ingen information om Jarrets personlige liv, da han har en tendens til at holde det lavt. Han er kendt for at nyde at læse poesi.

Anbefalede: