Indholdsfortegnelse:

Danny Davis nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Danny Davis nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Danny Davis nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Danny Davis nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Marianne - Danny Davis & The Nashville Brass.avi 2024, Kan
Anonim

Danny Davis nettoværdi er $1 million

Danny Davis Wiki Biografi

Danny Davis blev født den 22. juni 1988 i Highland, Michigan, USA, og er snowboarder med speciale i halfpipe. I 2014 blev han udtaget til at deltage i de olympiske vinterlege i Sochi, hvor han blev nummer ti. Kort før legene vandt han Winter X Games i Aspen. Han har været aktiv i sporten siden 2004.

Hvor meget er Danny Davis' nettoværdi? Det er blevet anslået af autoritative kilder, at den samlede størrelse af hans rigdom er så meget som $1 million, som af de data, der blev præsenteret i midten af 2017. Sport er den største kilde til Davis' beskedne formue.

Danny Davis nettoværdi $1 million

Med hensyn til sin professionelle karriere har Davis deltaget i konkurrencer i Ticket to Ride World Snowboard Tour siden 2004. Han deltog i sit første FIS verdenscupløb på Sungwoo Resort i begyndelsen af 2005, som han endte på en syvendeplads. I sæsonen 2005 – 2006 sluttede han på tredjepladsen i US Snowboarding Grand Prix ved Breckenridge og ved Mount Bachelor. Ved Burton US Open 2006 på Stratton Mountain Resort blev han nummer to i halfpipe, og i begyndelsen af sæsonen 2006 – 2007 vandt han andenpladsen i Slopestyle ved Abominable Snowjam og tredjepladsen ved Burton New Zealand Åben. I resten af sæsonen vandt han ved US Snowboarding Grand Prix i Breckenridge og blev nummer to i Nippon Open i Bandai, World Superpipe Championships i Park City og Burton US Open. Han sluttede sæsonen på en femteplads i World Snowboard Tour samlet.

I sæsonen 2008 – 2009 vandt han Slope-stilen ved Burton European Open og ved Winter Dew Tour, inden han tog andenpladsen ved Burton Australian Open 2008 i Perisher Blue. World Super Pipe Championships i Park City og Burton US Open endte på andenpladsen, og han sluttede sæsonen på en samlet femteplads i World Snowboard Tour. I den følgende sæson vandt Davis Winter Dew Tour i Breckenridge og Snowbasin. Denne gang sluttede Davis sæsonen på tredjepladsen i Winter Dew Tour halfpipe. I 2010 pådrog han sig en skade og kunne ikke konkurrere i sæsonen, så i 2012 tog han andenpladsen på half pipe ved Burton European Open i Laax.

Ved Winter-X-Games 2014 og 2015 i Aspen tog han guld i halfpipen. I sit første OL-start i Sochi i 2014 blev han nummer 10 i half pipe. I sæsonen 2015 – 2016 sluttede han på niendepladsen i Winter-X-Games 2016 og den sjette i X-Games i Oslo 2016. I marts 2016 vandt han US Revolution Tour i Seven Springs, og i Winter-X -Spil 2017 sluttede han på en femteplads.

Desuden er han også kendt for at medvirke i filmene "Foe Right or Wrong" (2006), "The Art of Flight" og "The Crash Reel" (2013). Alle hans præstationer har boostet Dannys nettoværdi.

Endelig, i sportsmandens personlige liv, er Danny stadig single, med ikke engang rygter om romantiske associationer.

Anbefalede: