Indholdsfortegnelse:

Joe Nathans nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Joe Nathans nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Joe Nathans nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Joe Nathans nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Joe Nathans nettoværdi er $30 millioner

Joe Nathan Wiki Biografi

Joseph Michael Nathan blev født den 22. november 1974 i Houston, Texas, USA, og er en pensioneret professionel baseballspiller, bedst kendt for at have spillet som pitcher i Major League Baseball (MLB) i 16 sæsoner fra 1999 til 2016. Al hans indsats. har hjulpet med at sætte sin nettoformue til, hvor den er i dag.

Hvor rig er Joe Nathan? Fra slutningen af 2017 anslår kilder en nettoværdi, der er på $30 millioner, for det meste tjent gennem en succesfuld karriere i professionel baseball. Han blev betragtet som en af de bedste tættere i MLB og optrådte i fire All-Star-kampe. Han er på ottendepladsen på alle tiders redningsliste i ligaen. Efterhånden som han fortsætter sine bestræbelser, forventes det, at hans rigdom også vil fortsætte med at stige.

Joe Nathans nettoværdi 30 millioner dollars

Joe gik på Pine Bush High School, og i løbet af sin tid der deltog han i flere sportsgrene. Efter immatrikulering meldte han sig ind på Stony Brook University og spillede for Division III Stony Brook Patriots som et kort stop, hvor han blev en to gange Academic All-American. Han ville udvikle sine færdigheder, som ville fange opmærksomheden hos professionelle baseballspejdere, og da han sluttede sig til amatørudkastet i 1995, blev han udvalgt i sjette runde af San Francisco Giants.

I de mindre ligaer spillede Nathan først for Class A Bellingham Giants, hvor han ikke havde meget succes, så han vendte tilbage til Stony Brook for at afslutte en grad i virksomhedsledelse. Derefter vendte han tilbage til Giants efter endt uddannelse og slog op for A- og AA-niveauer, hvilket ville hjælpe Class A Giants med at vinde California League Championship. I 1999 blev han forfremmet til San Francisco Giants, der erstattede den skadede Barry Bonds, og spillede også for AAA Fresno Grizzlies. Han tilbragte det meste af den næste sæson i majors, men havde stadig problemer med et par skader, som begrænsede hans spilletid. I 2002 ville Nathan have sit breakout-år, hvor han nu spillede sit første hele år som reliever, og hans nettoværdi steg markant takket være hans præstationer. Giants ville vinde National League West, men de ville blive elimineret under National League Division Series (NLDS).

I 2003 blev Joe byttet til Minnesota Twins på en treårig aftale, som fortsatte med at opbygge hans nettoværdi og ville begynde at spille som deres tættere. Han startede sæsonen meget stærkt og ville vinde sin første All-Star-optræden i 2004. Han fortsatte med at spille stærke kampe, og tvillingerne ville nå American League Division Series (ALDS), efter i samme stil i 2005, og ville tjene endnu en All-star-optræden. Han blev den tredje pitcher i Twins historie, der havde 40 redningssæsoner i træk, men det var ikke nok til at nå slutspillet. I 2006 sluttede han sig til World Baseball Classic som en del af USA Roster, men fortsatte også med at spille godt for Twins i løbet af sæsonen. Året efter blev han udnævnt til finalist til prisen for DHL Delivery Man of the Year Award, og blev derefter tilbudt en fireårig kontrakt på $47 millioner og ville blive reservespiller i All-Star-spillet. I 2010 missede han hele sæsonen på grund af en rift i det ulnare kollaterale ligament, som krævede Tommy John albueoperation. Han fortsatte med at spille med Minnesota indtil 2011, hvor han blev holdets leder i karriereredninger.

Nathan underskrev derefter en toårig aftale med Texas Rangers, hvor han opnåede sin karriereredning nummer 300 og opnåede All-Star-udvælgelse i begge sæsoner, inden han skrev under med Detroit Tigers i 2014. Men i løbet af den følgende sæson havde han skader, som igen endte hans sæson. Han skrev under med Chicago Cubs og gjorde et par optrædener der, før han underskrev en aftale med Giants igen. Hans endelige kontrakt var en mindre ligakontrakt med Washington Nationals, inden han trak sig tilbage i maj 2017.

For hans personlige liv er det kendt, at Joe giftede sig med Lisa Lemoncelli i 2002, men deres ægteskab endte til sidst med skilsmisse; de har to børn. Joe har også en organisation kaldet Joe Nathan Charitable Foundation, med involvering i forskellige velgørende organisationer.

Anbefalede: