Indholdsfortegnelse:

Miguel Tejadas nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Miguel Tejadas nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Miguel Tejadas nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Miguel Tejadas nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: இன்றைய சூழலில் ஆண் குழந்தை வளர்ப்பு | மருத்துவர் ஷாலினி | Shalini 2024, Kan
Anonim

Miguel Tejada-Flores nettoværdi er $45 millioner

Miguel Tejada-Flores Wiki Biografi

Miguel Odalis Tejada blev født den 25. maj 1974 i Bani, Den Dominikanske Republik, og er en pensioneret professionel baseballspiller, bedst kendt fra at have spillet i Major League Baseball (MLB) med adskillige hold som shortstop. Han var aktiv i MLB fra 1997 til 2013, og al hans indsats har hjulpet med at bringe hans nettoformue til, hvor den er i dag.

Hvor rig er Miguel Tejada? Fra slutningen af 2017 anslår kilder en nettoværdi, der er på $45 millioner, for det meste tjent gennem succes i professionel baseball, hvor de spiller med hold som Oakland Athletics, San Diego Padres, Baltimore Orioles og Kansas City Royals. Efterhånden som han fortsætter sine bestræbelser, forventes det, at hans rigdom også vil fortsætte med at stige.

Miguel Tejadas nettoværdi 45 millioner dollars

Miguel voksede op i en tilstand af ekstrem fattigdom og drømte derfor om en karriere inden for professionel baseball. Til sidst ville han sammen med andre dominikanske spillere tage til USA på trods af at han talte lidt engelsk for at forfølge deres drømme ved at spille med mindre ligahold.

Tejada voksede hurtigt til at blive en af de bedste udsigter i Majors og blev i 1997 signet til Oakland Athletics. Året efter blev han deres startkortstop og ville støt forbedre sig. I 1999 havde holdet en solid kampagne med 87 sejre, og Tejada hjalp dem med at få deres første American League Western Division-titel i otte år. De ville fortsætte med at møde Yankees i eftersæsonen, men blev besejret. I 2002 havde han sit breakout-år, da han førte Athletics til deres anden Western Division-titel, inklusive en American League-rekord på 20 kampe.

Takket være sin præstation blev han kåret som 2002 American League MVP. Holdet kæmpede dog stadig ved ALDS.

I 2004 underskrev Miguel en seksårig $72 millioner kontrakt med Baltimore Orioles, hvilket øgede hans nettoværdi til et højt beløb. Året ville markere, at han vandt Century 21 Home Run Derby afholdt i Houston, og han førte også ligaen med 150 RBI samme år. Året efter blev han en All-Star, var også en starter for AL, og ville fortsætte med at blive All-star MVP.

I 2006 dukkede han op i sin 1.000. kamp i træk, som til sidst ville nå 1.151 kampe, indtil han brækkede sit håndled i 2007.

Tejada blev derefter byttet til Houston Astros i 2007 for fem spillere. Han scorede sit 1000. karriereløb ved at spille for Astros og deltog også i All Star-spillet. I 2010 fik han en etårig aftale med Baltimore, hvilket øgede hans nettoværdi yderligere, og byttede derefter til San Diego Padres, med hvem han slog sit 300. hjemløb. I 2011 underskrev Tejada en etårig kontrakt med San Francisco Giants, hvorefter han havde sit tredje ophold med Baltimore, før han underskrev en kontrakt med Kansas City Royals i 2013. Han spillede sin sidste kamp med Miami Marlins, før han blev løsladt året efter.

I sit personlige liv har Miguel været gift med Alejandra siden 1995, og de har to børn. Han har været genstand for beskyldninger gennem hele sin karriere, idet han påstår steroidbrug tidligt i sin karriere. Senere ville han blive sigtet for brug af præstationsfremmende stoffer, herunder at blive suspenderet i 105 kampe for brug af amfetamin i 2013.

Familien har nu en kyllingefarm i Florida, selvom rygter om konkurs har cirkuleret.

Anbefalede: