Indholdsfortegnelse:

Diego Boneta Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Diego Boneta Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Diego Boneta Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Diego Boneta Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Diego Boneta y Renata Notni muy enamorados. Son captados llegando de unas merecidas vacaciones 2024, Kan
Anonim

Diego Andrés González Bonetas nettoværdi er $3 millioner

Diego Andrés González Boneta Wiki Biografi

Diego Andrés González Boneta blev født den 29. november 1990 i Mexico City, Mexico, og er skuespiller og sanger. Han indspillede sit debutalbum "Diego" i 2005. Boneta spillede Alex Santiago i serien "Pretty Little Liars" (2010 – 2017). I 2012 vandt han en Soul Award for at spille Drew Boley i filmen "Rock of Ages". Boneta har været aktiv i underholdningsindustrien siden 2002.

Hvor rig er skuespilleren og sangeren? Det er blevet rapporteret af autoritative kilder, at den samlede størrelse af Diego Bonetas nettoværdi er så meget som $3 millioner, som af de data, der blev præsenteret i midten af 2017. Musik og skuespil er de vigtigste kilder til Bonetas rigdom.

Diego Boneta nettoværdi $3 millioner

Til at begynde med blev drengen opvokset i Mexico City af sine forældre Astrid Boneta af spansk og Puerto Ricansk afstamning og hans mexicanske far Lauro González, begge ingeniører. I en alder af 12 deltog Diego i realityshowet for syngende børn "Código FAMA", og efter at have nået top fem og fået adgang til finalen, blev han inviteret til at spille Ricardos rolle i tv-produktionen "Alegrijes y Rebujos".”, som også havde en musikgruppe tilknyttet projektet; gruppen modtog en nominering til Latin Grammy Awards 2004 i kategorien Bedste børnegruppe. Efterfølgende blev Boneta valgt til at spille Christian i "Misión SOS", og en musikalsk gruppe blev også knyttet til dette projekt, og han blev gennomineret til Latin Grammy Awards i 2005.

I 2005 fik han succes med at blive castet til rollen som Rocco Bezauri i serien "Rebelde" og udgav sit første album under etiketten EMI Music. Samme år udgav han en brasiliansk version af sit første album, hvor han sang alle sangene på portugisisk og solgte over 100.000 eksemplarer. Under promoveringen af albummet deltog Diego som gæst på den internationale turné for popgruppen RBD og åbnede tre koncerter med Hilary Duff i Mexico. I 2008 udgav han sit andet album, "Indigo", som executive producer og forfatter til 9 af de 11 albumnumre - albummet modtog gulddiskcertificering kun en måned efter udgivelsen. I 2008 blev han nomineret til den bedste solo-sanger ved MTV Video Music Awards Latin America.

I 2010 flyttede Boneta til Los Angeles for at forfølge en karriere som skuespiller. Han deltog i et afsnit af tv-serien "Zeke og Luther" og blev castet i tilbagevendende roller i serierne "Pretty Little Liars" og "90210". I 2011 medvirkede han i filmen "Mean Girls 2", og samme år blev han valgt af Adam Shankman til Drew Boleys rolle i filmen "Rock of Ages", en filmatisering af Broadways musical, der portrætterer en dreng, der drømmer om at blive en rockstjerne i Los Angeles i 1980'erne. Han var dengang en af hovedpersonerne i MTV-showet "Underployed" (2012 - 2013), inden han i 2015 spillede Petes rolle i tv-serien "Scream Queens". I 2016 spillede han hovedrollen sammen med Kevin de Paula, Vincent D'Onofrio og Rodrigo Santoro i filmen "Pelé: Birth of a Legend" om den verdensberømte brasilianske fodboldspillers tidlige liv og blev senest castet som hovedrolle i teen-drama "Before I Fall" (2017) instrueret af Ry Ruso-Young.

Endelig, i Diego Bonetas personlige liv, var han i et forhold med skuespillerinden Angelique Boyer fra 2006 til 2010. I 2013 datede han Michelle Salas, men han er i øjeblikket single.

Anbefalede: