Indholdsfortegnelse:

Hiroyuki Sanadas nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Hiroyuki Sanadas nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Hiroyuki Sanadas nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Hiroyuki Sanadas nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Nioh: Sanada Yukimura 2nd Boss Fight 2024, April
Anonim

Hiroyuki Shimosawas nettoværdi er $10 millioner

Hiroyuki Shimosawa Wiki Biografi

Hiroyuki Shimosawa blev født den 12. oktober 1960 i Tokyo, Japan, og er en skuespiller, måske bedst kendt for at være gæstestjerne i serien "The Last Ship" siden 2014. Som Hiroyuki Sanada har han været aktiv i filmindustrien siden 1968, og har optrådt i projekter i Japan såvel som Hollywood. Alle hans anstrengelser har hjulpet med at bringe hans nettoværdi til, hvor den er i dag.

Hvor rig er Hiroyuki Sanada? Fra midten af 2017 oplyser kilder os om en nettoværdi på $10 millioner, for det meste tjent gennem succes i skuespil, efter at have optrådt i forskellige tv- og sceneprojekter, med nogle af hans mest bemærkelsesværdige værker, herunder "Rush Hour 3", og "Jærven". Efterhånden som han fortsætter sin karriere, forventes det, at hans formue også vil fortsætte med at stige.

Hiroyuki Sanadas nettoværdi 10 millioner dollars

Da han voksede op, ønskede Hiroyuki at forfølge en karriere inden for skuespil i actionfilm, så han studerede Kyokushin kaikan karati og Shorinji Kepo og trænede også i Japan Action Club, hvilket hjalp ham med at udvikle sine evner. Han blev protegé for kampsportstjernen Sonny Chiba og blev også gode venner med andre populære skuespillere, herunder Michelle Yeoh og Jackie Chan, der optrådte med dem i fremtidige film. Hiroyuki gik på Nihon University og dimitterede med en Bachelor of Arts.

Sanada ville ikke blive kendt som en seriøs skuespiller, før han blev castet i filmen "Mahjong Hourouki" i 1984, instrueret af Makoto Wada - siden da har han optrådt i alle Wada-film. Han ville udvikle sine færdigheder og ville vise evner i en række forskellige roller, hvilket øgede hans popularitet. Hans nettoformue begyndte også at vokse. I 1999 begyndte han at optræde med Royal Shakespeare Company (RSC), og optrådte først i en produktion af "King Lear" - hans optræden var med til at give ham en æres MBE takket være hans bidrag til at sprede britisk kultur i Japan gennem teater. Han var den anden japanske skuespiller, der optrådte med RSC efter Togo Igawa.

Efterhånden som Hiroyukis karriere fortsatte, fortsatte hans nettoværdi med at vokse med flere hitfilm. Nogle af hans mest populære film har inkluderet "The Last Samurai", "Ring", "The Twilight Samurai" og "Kaito Ruby". I 2005 blev han castet i filmen "Den hvide grevinde" sammen med Ralph Fiennes, hvor han spillede den japanske imperialist Matsuda. Han medvirkede også i filmen "The Promise" og optrådte i "Rush Hour 3" sammen med Jackie Chan. I 2007 blev han castet i en anden James Ivory-film med titlen "The City of Your Final Destination", hvor han spillede elskeren til Anthony Hopkins' karakter.

I 2010 blev Sanada castet i den sidste sæson af tv-serien "Lost", hvor han spillede Dogen, og året efter optrådte i filmen "47 Ronin", som har Keanu Reeves, den første engelsksprogede tilpasning af filmen. berømte historie. Et af hans seneste projekter er gæsteoptræden i serien "The Last Ship", hvor han spiller Takehaya, den legendariske piratkaptajn og tidligere japanske flådeofficer.

For sit personlige liv er det kendt, at Hiroyuki giftede sig med Satomi Tezuka i 1990, og de fik to børn, men deres ægteskab sluttede i 1997. Han menes at være single nu.

Anbefalede: