Indholdsfortegnelse:

Jason Days nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Jason Days nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Jason Days nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Jason Days nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Vlad and Niki play Giant Eggs Surprise with Toys 2024, Kan
Anonim

Wiki Biografi

Jason Day blev født den 12. november 1987 i Beaudesert, Queensland Australien, af en australsk far og filippinsk mor, og er en golfspiller rangeret som nummer tre i verden i august 2015, efter at han vandt sæsonens fjerde 'store' turnering, det amerikanske PGA-mesterskab. Forud for denne præstation blev Day noteret for at slutte ni gange i top ti ved store mesterskaber uden faktisk at vinde.

Så hvor rig er Jason Day? Kilder anslår, at Day har en nettoværdi på over 20 millioner dollars, selvom nøjagtigheden er svær, da golfspillere kan øge deres formue fra uge til uge – Jasons sejr ved PGA er 1,8 millioner dollar værd – plus deres aftaler om at støtte store virksomheder kan være meget lukrativ.

Jason Days nettoværdi $20 millioner

Jason Day blev først uddannet på Kooralbyn International School i det sydlige Queensland, en skole med et kendt golftrænerprogram, og da skolen lukkede, gik han på Hills International College, igen en skole med et stærkt sportsprogram. Succesen kom tidligt, hvis ikke let, da han som 13-årig vandt Australian Masters Junior-titlen, og i 2004 vandt han Australian Boys Open-titlen, ligesom han var den førende amatør i Queensland Open. Jason vandt også Australian Junior Order of Merit to gange. Enestående vandt Jason sin aldersgruppe ved Callaway World Junior Championships i USA. Som amatør fik Jason selvfølgelig ikke lov til at tage imod nogen præmiepenge, så hans nettoværdi var endnu ikke kommet i gang.

Jason Day blev professionel i 2006 og blev straks støttet af og støttet Adidas og TaylorMade, hvilket også gjorde det muligt for ham at spille PGA-begivenheder rundt om i verden, og startede sin nettoværdi med $160.000 vundet i hans første par begivenheder. Han kvalificerede sig ikke til PGA Tour for 2007, men spillede den anden række Nationwide Tour, vandt sin første titel ved Legend Financial Group Classic, og sluttede til sidst på femtepladsen på pengevinderlisten for året, et markant løft for hans nettoværdi, og som gav ham hans PGA Tour-kort for 2008.

Jasons første hele sæson på PGA-touren var en rigtig lærerig oplevelse, men i 2009 sluttede han på andenpladsen ved Puerto Rican Open. I 2010 blev Day den yngste australske vinder ved HP Byron Nelson Classic, og havde derefter sin første top-10-placering i en major ved US PGA Championship, og kvalificerede sig til sidst til Tour Championship i slutningen af sæsonen, og rangerede også 21st på pengevinderlisten. Hans nettoformue blev betydeligt forbedret.

I løbet af de næste fire år var Jason Day pinefuldt tæt på at vinde en af de fire store titler, idet han var i strid mange gange, som hans ni top-10-placeringer indikerer, og disse inkluderede at blive nummer to ved både Masters- og US Open-turneringerne i 2011, og igen ved sidstnævnte i 2013. Han vandt World Match Play Championship i 2014, efter at være blevet nummer tre i 2013. En anden bemærkelsesværdig sejr kom med landsmanden Adam Scott ved landsholdets Honda World Cup of Golf i 2013. Alle disse præstationer tilføjet væsentligt for Jasons nettoformue.

Skader begrænsede Jasons spil noget i 2014, men i 2015 vandt han først Farmers Insurance Open, derefter sluttede han uafgjort til andenpladsen ved British Open, før han vandt igen ved RBC Canadian Open. Endelig vandt Jason Day i august 2015 sin første major, den amerikanske PGA-titel i Whistling Straits med en rekordlav score for et stort mesterskab på 20 under pari. Selvfølgelig føjede sejren betydeligt til Days nettoværdi, foruden de roser, som alle vindere af store mesterskaber modtager. I en alder af 27 kan man godt forestille sig, at Jason vil kunne fortsætte med at udfordre til turneringer og store mesterskaber nogle år ud i fremtiden.

I sit personlige liv har Jason været gift med Ellie Harvey siden 2009; parret har en søn og en hjemmebase i Ohio, USA.

Anbefalede: