Indholdsfortegnelse:

AJ Foyts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
AJ Foyts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: AJ Foyts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: AJ Foyts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, April
Anonim

Anthony Joseph A. J.” Foyts nettoværdi er $35 millioner

Anthony Joseph "A. J.” Foyt Wiki Biografi

Anthony Joseph A. J.” Foyt blev født den 16. januar 1935 i Houston, Texas USA, og er en pensioneret bilracerkører, der deltog i adskillige genrer inden for motorsport, men bedst kendt for at være den mest succesrige kører i American Championship Racing med 67 sejre, og USAC med 159 sejre. Takket være hans køreevner kunne A. J. Foyt øgede sin nettoværdi markant. Hans karriere startede i 1957 og sluttede i 1993.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig A. J. Foyt er fra midten af 2017? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at A. J.s nettoværdi er så høj som $35 millioner, stort set tjent gennem hans succesrige karriere som racerkører. Ud over at være en berømt bilkører var Foyt også en racerbilejer, hvilket yderligere forbedrede hans rigdom.

A. J. Foyt nettoværdi $35 millioner

A. J. Foyt voksede op i Houston og blev uddannet på Pershing og Hamilton mellemskoler, og senere Lamar, San Jacinto og St. Thomas katolske gymnasier, men droppede ud, fordi han ville være mekaniker og ikke akademiker. Foyt startede sin racerkarriere i 1953 i sin far-ejede midget-bil og havde sit første løb om natten før 500 i Anderson, Indiana. Hans første sejr kom i 1957 ved en 100-rund begivenhed i Kansas City, og var imponerende nok til at rykke op fra midget-biler til at konkurrere i sprintbiler og Championship Cars.

Foyt vandt Turkey Night Grand Prix i 1960 og 1961 og også Hut Hundred i 1961 på trods af at han startede sidst, hvilket kun øgede hans status og nettoværdi. I 1970 vandt Foyt Astro Grand Prix i Houston, og i 1975 og 1976 vandt han det australske Speedcar Grand Prix på Liverpool International Speedway i Sydney. Foyt konkurrerede senere i Championship car, Sports car, Stock car og NASCAR mesterskaber og indsamlede adskillige sejre og priser. Nogle af dem var fire gange vinder af Indianapolis 500, Daytona 500, 24 Hours of Daytona og 24 Hours of Le Mans, en unik kombination for racerbilskørere.

Han vandt også International Race of Champions-serien i 1976 og 1977 og var USAC National Champion i 1961, 1963, 1964, 1967, 1968 og 1977, og vandt IROC Championship i 1978 og 1979 og øgede hans nettoværdi yderligere. Han opnåede adskillige priser og anerkendelser, herunder at være den eneste kører, der vandt 24 Hours of Le Mans og Indianapolis 500 samme år (1967), og den eneste racer nogensinde, der vandt Indy 500 med både bag- og frontmotorkøretøjer.

I 2000 blev Foyt optaget i International Motorsports Hall of Fame efter hans valg til National Sprint Car Hall of Fame i 1990, Motorsports Hall of Fame of America i 1989 og National Midget Auto Racing Hall of Fame i 1988.

Hans kærlighed til racerløb sluttede ikke med hans pensionering fra at køre; Foyt ejede A. J. Foyt Enterprises, og hans biler konkurrerede i CART-, IRL- og NASCAR-mesterskaberne, hvilket også øgede hans nettoværdi, så han vil altid blive husket som en af personlighederne i den amerikanske bilvæddeløbshistorie.

Med hensyn til hans personlige liv har A. J. Foyt kunne ikke få børn, så han og konen Lucy (m. 1956) adopterede en dreng, de hed Larry Foyt og har et barnebarn AJ Foyt IV, som er gift med Indianapolis Colts-ejerens datter, så familien Foyt er også medejere af NFL franchise. Han er en god ven med den ikoniske kører Mario Andretti og er gudfar til Andrettis søn John. Når han ikke er involveret i væddeløb, tilbringer Foyt tid på The Foyt Ranches i Hockley, Texas og Brackettville, Texas.

Anbefalede: