Indholdsfortegnelse:

Richard Widmarks nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Richard Widmarks nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Richard Widmarks nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Richard Widmarks nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, April
Anonim

Richard Weedt Widmarks nettoværdi er $1,5 millioner

Richard Weedt Widmark Wiki Biografi

Richard Widmark blev født den 26. december 1914 i Sunrise Township, Minnesota, USA af delvis svensk oprindelse gennem sin far, og engelsk og skotsk gennem sin mor. Han var skuespiller og filmproducent, vandt i 1948 en Golden Globe som den bedste unge skuespiller, og i 2005 modtog han Los Angeles Film Critics Association's Career Achievement Award for sit arbejde og blev hædret med en stjerne på Hollywood Walk of Fame. Widmark var aktiv i underholdningsbranchen fra 1937 til 2001. Han døde i 2008.

Hvor meget var nettoværdien af Richard Widmark? Det er blevet beregnet af autoritative kilder, at den samlede størrelse af hans rigdom var så meget som $1,5 millioner sammenlignet med i dag. Film var hovedkilden til Widmarks beskedne formue.

Richard Widmarks nettoværdi $1,5 millioner

Til at begynde med blev drengen opvokset i Sioux Falls. Widmark kunne læse, før han gik i skole og studerede skuespil på Lake Forest College, efter sin eksamen underviste han i skuespil, men fortsatte med at studere jura for at blive advokat. Han havde været meget begejstret for skuespil fra en tidlig alder.

Med hensyn til sin professionelle karriere debuterede Widmark på Broadway i George Abbotts teaterforestilling "Kiss and Tell" i 1943. Han tilbragte dog ti år som talsmand for radiostationen, før han debuterede som filmskuespiller i Henry Hathaways "Kiss of Death". (1947), der spiller en kriminel, der i filmens mest berømte scene skubbede en lammet kvinde i sin kørestol koldt ned ad trapper til sin død; filmen var et billethit, og med positive anmeldelser fra kritikere gjorde han skuespilleren berømt fra den ene dag til den anden, da han blev tildelt en Golden Globe for bedste unge skuespiller og blev nomineret til en Oscar.

Efter sin succesrige debut blev Widmark i årevis castet i rollen som den slemme fyr. Det var først i 1950'erne, at det lykkedes skuespilleren at komme væk fra denne stereotype og etablere sig som en alsidig skuespiller i alle genrer. Han udviklede en bred vifte af roller og optrådte blandt andet i krigsfilm, herunder "The Frogmen" (1951) og eventyrfilm "Red Skies of Montana" (1952). Widmarks popularitet steg fra optrædener i adskillige westernfilm fra 1950'erne og 1960'erne til eksempler på "The Broken Lance" (1954), "Two Rode Together" (1961) og "Alvarez Kelly" (1966). Widmark optrådte også i dramatiske film som "Dom i Nürnberg" (1961), hvor han blev set som anklager for nazistiske kriminelle. Han spillede i krigsfilm som "Destination Gobi" (1953), katastrofefilm som "Roller Coaster" (1977) og thrillere som "Bear Island" (1979).

Richard Widmark var en af de mest populære skuespillere i Hollywood i mere end tre årtier og spillede i adskillige biograffilm indtil slutningen af 1970'erne. Fra 1980'erne og frem blev han set mindre, men i 1987 var han med i Volker Schlöndorffs film "A Gathering of Old Men" baseret på romanen af samme navn skrevet af Ernest J. Gaines. I 1991 var Richard Widmark med i filmen "True Colors", for sidste gang før filmkameraet. Bagefter blev han set i dokumentarfilmene "Lincoln" (1992) og "Wild Bill: Hollywood Maverick" (1996).

Endelig, i skuespillerens personlige liv, giftede Widmark sig med manuskriptforfatter Jean Hazlewood i 1942. I 1945 blev deres eneste barn, Anne Heath Widmark, født. Widmark tilbragte sit liv på sin gård i Connecticut. Mrs. Jean døde i 1997, og efter hendes død giftede Mr. Richard sig med Susan Blanchard i 1999. Richard Widmark døde efter længere tids sygdom i 2008 i Roxbury, Connecticut; han var 93 år gammel.

Anbefalede: