Indholdsfortegnelse:

Zach Galligan nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Zach Galligan nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Zach Galligan nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Zach Galligan nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Surviving: A Family in Crisis (1985) 2024, April
Anonim

Zachary W. Galligans nettoværdi er $500.000

Zachary W. Galligan Wiki Biografi

Zach, født Zachary Wolfe Galligan den 14. februar 1964 i New York City, USA, er en skuespiller, bedst kendt af verden som Billy Peltzer i filmserien "Gremlins" og som Mark i gyserfilmene "Waxwork" (1988), og "Waxwork II: Lost in Time" (1992), blandt mange andre forskellige optrædener.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Zach Galligan er i midten af 2017? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Galligans nettoværdi er så høj som $500.000, et beløb tjent gennem hans succesfulde karriere i underholdningsindustrien, som har været aktiv siden begyndelsen af 80'erne.

Zach Galligan nettoværdi $500.000

Zach er en søn af Arthur John Gallighan, som var en praktiserende advokat og en stiftende partner af Dickstein Shapiro advokatfirmaet, og Carol Jean, der arbejdede som psykolog. Desværre blev hans forældre skilt, da han kun var tre år gammel. Efter gymnasiet meldte han sig ind på Columbia University, hvorfra han dimitterede med en BA-grad i teater.

Zach startede sin karriere med en rolle i "ABC Afterschool Specials" i 1982, hvor han optrådte i afsnittet "A Very Delicate Matter" som Greg Pscharapolus, og to år senere blev han valgt til hovedrollen som Billy Peltzer i Joe Dante-komedien. "Gremlins". Filmen blev et enormt hit og tjente over 145 millioner dollars ved billetkontoret, hvilket øgede Zachs nettoværdi betydeligt. Han gentog efterfølgende rollen som Billy i efterfølgeren "Gremlins 2: The New Batch", selvom filmen ikke var så vellykket som den første; Zach øgede stadig sin nettoværdi.

Takket være den indledende succes blev Zach en meget eftertragtet skuespiller, og optrådte gennem 80'erne i en række produktioner, herunder sci-fi-komediefilmen "Nothing Lasts Forever" (1984), tv-miniserie "The Lawrenceville" Stories" (1986-1987), gyserfilmen "Waxwork" (1988) og det romantiske krimi-drama "Mortal Passions" (1989), som alle var moderat succesrige og føjede til hans rigdom. Efter at have gentaget rollen som Billy optrådte Zach sammen med Nicholas Cage, Erika Anderson og Judge Reinhold i den romantiske thriller "Zandalee" (1991), og portrætterede derefter Mark i "Waxwork"-efterfølgeren "Waxwork II: Lost in Time" (1992)). Siden da har hans karriere været i konstant tilbagegang, selvom han har været aktiv som skuespiller indtil i dag, og en del af hans optræden kan betragtes som bemærkelsesværdige. Disse omfatter optrædener i gyserfilmene "Nightbeasts" (2010), "Hatchet III" i 2013 og "Kampout" i 2017. Han vil også optræde i gyserfilmen "Slay Utterly", som efter planen udkommer senere i år, så hans nettoformue fortsætter med at stige.

Med hensyn til sit personlige liv var Zach gift med Ling Ingerick fra 2005 til 2010, da parret blev skilt. Tilsyneladende er han single i øjeblikket.

Anbefalede: