Indholdsfortegnelse:

Zach Randolphs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Zach Randolphs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Zach Randolphs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Zach Randolphs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllupsvideo - Udendørs bryllup på Næsbyholm Slot 2024, Kan
Anonim

Zach Randolphs nettoværdi er $65 millioner

Zach Randolphs løn er

Image
Image

16,5 millioner dollars om året

Zach Randolph Wiki Biografi

Zachary Randolph blev født den 16. juli 1981 i Marion, Indiana, USA. Han er basketballspiller, medlem af Memphis Grizzlies-holdet i NBA. Han fik titlen som den mest forbedrede spiller i 2004, All-NBA Third Team i 2011 og NBA All-Star i 2010 og 2013. Randolph har et godt skud på gennemsnitlig distance. Desuden er han en god rebounder. Zach har kapacitet til i gennemsnit 20 point og 10 rebounds pr. sæson. Zach Randolph er den type spiller med et stort talent, selv med opgraderbare fysiske kvaliteter til den position, han spiller i. Randolph har spillet basketball professionelt siden 2001.

Hvor rig er spilleren? Det er blevet anslået af autoritative ressourcer, at den samlede størrelse af Zach Randolphs nettoformue er så meget som $65 millioner, som af dataene givet i midten af 2016. For at tilføje mere, vil dette tal sandsynligvis stige, da spilleren tjener $16,5 millioner om året.

Zach Randolphs nettoværdi $65 millioner

For det første gik Randolph på Marion High School, hvor han blev trænet af Moe Smedley. Senere blev han trænet af Craig Moore, som snart så drengens store potentiale. Som senior var han nummer to i Mr. Basketball of Indiana-afstemningen, kun overgået af Jared Jeffries. Bagefter blev han en del af Michigan State Spartans på et af de mest berømte universiteter i USA, coachet af Tom Izzo. Blandt hans medstuderende var der også Charlie Bell og Jason Richardson.

Med hensyn til sin professionelle karriere blev Randolph valgt som den 19. samlet i første runde af NBA Draft 2001 af Portland Trail Blazers. Han spiller i positionen som power forward. I sæsonen 2006 – 2007 gik han på resultatlisten med et gennemsnit på 23,6 point og 10,1 rebounds. Desværre blev han tvunget til at afkorte sin sæson på grund af en slem skade i marts.

I juni 2007 blev Randolph sammen med Dan Dickau, Fred Jones og Demetris Nichols byttet til New York Knicks i bytte for Steve Francis, Channing Frye og en anden efter at have haft 16 point og 7,7 rebounds i gennemsnit per kamp i løbet af sin tid med Trail Blazers. vælge i kladden. Så i slutningen af 2008 var han involveret i en handel, der bragte ham til Los Angeles Clippers. Aftalen med holdkammeraterne, inklusive Baron Davis, var ganske god, men Clippers formåede ikke engang at kvalificere sig til slutspillet. Under en kamp mod Phoenix Suns blev Randolph udvist og senere diskvalificeret for at have kastet et slag i kæben på sin rival Lou Amundson. Hans gennemsnit forblev dog konstant over 20 point og 10 rebounds per kamp, men i midten af 2009 blev Zach Randolph byttet til Memphis Grizzlies i bytte for Quentin Richardson. I denne sæson noterede han et gennemsnit på 21 point og 11 rebounds pr. kamp, tal der skaffede ham udtagelse til hans første All-Star-kamp i karrieren. Anden gang han blev en All-Star var i 2013.

Endelig, i basketballspillerens personlige liv, er Zach gift med sin mangeårige kæreste Faune, og de har tre børn. I øjeblikket bor familien i East Memphis, Tennessee.

Anbefalede: