Indholdsfortegnelse:

Jason Hook Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Jason Hook Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Jason Hook Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Jason Hook Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Jason Hook of Five Finger Death Punch FFDP on FPE-TV 2024, April
Anonim

Thomas Jason Grinsteads nettoværdi er $6 millioner

Thomas Jason Grinstead Wiki Biografi

Thomas Jason Grinstead blev født den 3. oktober 1970 i Oshawa, Ontario Canada, og er musiker, sangskriver og pladeproducer. Hook er mest kendt som leadguitaristen i Five Finger Death Punch-bandet, navnet på heavy metal-gruppen er knyttet til den klassiske Kung Fu-biograf. Jason har været aktiv i underholdningsindustrien siden slutningen af 1990'erne.

Hvor meget er nettoværdien af Jason Hook? Det er blevet anslået af autoritative kilder, at den direkte størrelse af hans rigdom er så meget som $6 millioner, som af de data, der blev præsenteret i midten af 2017. Musik er den største kilde til Hooks nettoværdi.

Jason Hook nettoværdi $6 millioner

Til at begynde med blev drengen opvokset i Oakville, Ontario. I sin barndom lærte han at spille guitar og tog senere timer for at lære at spille violin, klaver og trommer.

Med hensyn til sin professionelle karriere oprettede han bandet Monkeyhead i Canada, flyttede derefter til Los Angeles og sluttede sig til Bullet Boys-bandet. Siden 2000 er Jason Hook blevet hyret som guitarist til turnéer og indspilninger af mange kunstnere, herunder sangerne Hilary Duff og Alice Cooper samt bands som Vince Neil Band. I 2007 udgav Hook sit første soloalbum "Safety Dunce", et instrumentalt metal- og hardrockalbum. To år senere sluttede han sig til Five Finger Death Punch-bandet som afløser for Darrell Roberts – bandets album "War Is The Answer" udkom samme år, produceret af Ozzy Osbourne, nåede 7. pladsen på Billboard Top 200 og solgte 45.000 eksemplarer den første uge af udgivelsen. For at promovere albummet startede Five Finger Death Punch på turnéen "The Shock and Raw" rundt i USA og turnerede derefter i Europa og sluttede med en række shows i Storbritannien. I 2010 rejste bandet til Irak og spillede omkring 10 koncerter for amerikanske tropper. Bandet havde spillet internationale musikfestivaler, herunder Mayhem i 2008 og 2010 og Download Festival i 2009 og 2010. Bandet var også en af Headliners på Metal Hammer Hammerfest II Festival, der blev afholdt i Wales. Jasons nettoværdi steg støt.

Bagefter udgav bandet albummet med titlen "American Capitalist" (2011). Fra juli til august i 2012 medvirkede Five Finger Death Punch i "Trespass America Festival" med støtte fra God Forbid, Pop Evil, Trivium og Killswitch Engage. I 2013 var de åbningsakten til Avenged Sevenfold og udgav albummet med titlen "The Wrong Side of Heaven and the Righteous Side of Hell, Volume 1", som toppede Billboard Hard Rock og Rock-hitlisterne. Samme år udkom bind 2 af samme album, og det nåede også 1. pladsen på de førnævnte hitlister.

For nylig udgav bandet albummet "Got Your Six", som nåede meget høje placeringer (top 5) på hitlisterne i USA, Australien, Canada, New Zealand og de fleste europæiske lande.

Endelig, i Jason Hooks personlige liv, har han et langvarigt forhold til Tracy Dali; de har været sammen siden 2005.

Anbefalede: