Indholdsfortegnelse:

Derek Luke nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Derek Luke nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Derek Luke nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Derek Luke nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: 2003 - Best Actor Derek Luke 2024, April
Anonim

Derek Lukes nettoværdi er $5 millioner

Derek Luke Wiki Biografi

Den amerikanske skuespiller Derek Luke blev født den 24. april 1974 i Jersey City, New Jersey USA, af mor Marjorie Dixon, en pianist, og far Maurice Luke, en tidligere skuespiller fra Guyana. I 2002, da Denzel Washington valgte ham til hovedrollen som Antwone i filmen Antwone Fisher, gik Lukes barndomsdrøm om at blive filmstjerne til virkelighed. Forestillingen indbragte ham Independent Spirit Award, og Lukes liv ændrede sig i løbet af natten. Naturligvis blev hans nettoværdivækst markant intensiveret.

Så hvor rig er Derek Luke? Det er blevet anslået af autoritative kilder, at det samlede beløb af skuespillerens nettoværdi når op på 5 millioner dollars, det meste af det er tydeligt akkumuleret fra hans tv- og filmprojekter.

Derek Luke nettoværdi $5 millioner

Efter hans forældre blev skilt, da han gik i tredje klasse, blev Luke og hans to brødre opdraget af deres mor, hvis dårlige musikerindtægter tvang familien til ofte at flytte rundt i byen. Hans interesse for drama blev født, da han kun var en fire-årig dreng, der fortalte sin mor, at han ville være en berømt skuespiller. På trods af at han voksede op i hætten, havde Luke stærke rollemodeller i sin mor og sine onkler, hvilket fik ham til at fokusere på uddannelse og til sidst brød ind i skuespillerverdenen. Han gik på seks forskellige skoler og bosatte sig til sidst på en scenekunstskole, Henry Snyder High School i Jersey City. I 1992 dimitterede han og fortsatte på Jersey State College for at studere skuespil. Men han blev hurtigt utålmodig og ønskede at bryde ind i showbranchen, så han flyttede til LA i håb om at gøre det stort i Hollywood og tog job, der ville hjælpe ham med at møde folk i denne branche, såsom en betjent til tv-optagelser på Universal Billedstudier og senere som salgsassistent i en gavebutik på Sony Pictures Studios grund, hvor han mødte Antwone Fisher, hvis erindringer om hans liv blev filmatiseret. Luke var i gang med at lande bitdele i sitcoms "The King of Queens" og "Moesha", da han fandt ud af, at Denzel Washington skulle instruere Antwone Fisher-filmen. Han gik til audition, og da projektet gik i gang i 2001, blev Luke udvalgt til en rolle af Washington. Hans nettoværdi skulle stige!

Lukes næste to film i 2003 var "Pieces of April" og "Biker Boyz". Efter sin rolle som Curtis i "Spartan" i 2004 spillede han en high school fodboldstjerne i "Friday Night Lights" samme år, og derefter i den populære 2006 film "Catch A Fire" spillede han rollen som Patrick Chamusso, en sydamerikansk Afrikansk anti-apartheid aktivist. Selvfølgelig hjalp disse dele hans nettoværdi med at vokse.

Luke ville forblive et kendt ansigt på tv i mange år fremover. I 2008 optrådte han i en romantisk komedie "Definitely, Maybe" og et år efter i "Notorious", hvor han spillede rollen som den berømte rapper Sean "Puffy" Combs, bedre kendt som Puff Daddy, med hvem Luke har vokset en langvarig venskab. Fra 2009-2010 spillede han rollen som paramediciner i serien "Trauma", hvorefter han optrådte i en anden serie "HawthoRNe" i 2011, og han blev også castet til at spille Gabe Jones i "Captain America" samme år. I 2013 optrådte han i serien "The Americans", og sidste år så vi ham i den populære "Empire", hvor han spillede Malcom Devoe, sikkerhedschef og Cookies hemmelige kærlighedsinteresse.

I sit personlige liv har Luke været gift med Sophia Adella, en sangerinde, i 17 år, engang kritiseret af 'uvidende' afroamerikanske fans for at gifte sig uden for hans race, hvilket han på det kraftigste afviser. Omvendt har Derek Luke vundet millioner af hjerter over hele verden.

Anbefalede: