Indholdsfortegnelse:

Erik Per Sullivan Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Erik Per Sullivan Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Erik Per Sullivan Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Erik Per Sullivan Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Erik Per Sullivan on Channel One News 2024, April
Anonim

Erik Per Sullivans nettoværdi er $3 millioner

Erik Per Sullivan Wiki Biografi

Erik Per Sullivan er en Worcester, Massachusetts-født amerikansk skuespiller, nok bedst kendt for sin rolle som Dewey i tv-serien "Malcolm In The Middle". Eriks mor blev født den 12. juli 1991 og var svenskfødt. Godt anerkendt som en af de mere succesrige tv-skuespillere, var Erik aktiv inden for underholdningsområdet som skuespiller mellem 1998 og 2010 og tager nu tid væk fra filmindustrien.

En af de bedst kendte barneskuespillere på tv, man kan undre sig over, hvor rig er Eric lige nu? Fra begyndelsen af 2016 tæller Erik sin nettoformue til et beløb på 2 millioner dollars. Det er overflødigt at sige, at hovedkilden til Eriks rigdom har været hans engagement i underholdningsindustrien som skuespiller i mere end et årti. Hans fremtræden på tv såvel som i Hollywood som skuespiller har tjent ham millioner af dollars gennem årene.

Erik Per Sullivan nettoværdi $2 millioner

Opvokset i Worchester og Milford, Massachusetts, studerede Erik klaver og saxofon i sin barndom. Han har også et første grads sort bælte i taekwondo, hvilket taler for hans kærlighed til sport. Erik blev uddannet på Mount Saint Charles Academy og Phillips Exeter Academy, hvorefter han gik på University of Southern California mellem 2009 og 2010. Mens han stadig gik i skole, havde Erik startet sin karriere som skuespiller og medvirkede i filmen "Armageddon" i 1998 Senere optrådte han i rollen som Fuzzy i filmen "The Cider House Rules" fra 1999, en god start på hans nettoformue.

Eriks gennembrudsrolle var Dewey Wilkerson i tv-serien "Malcolm In The Middle", som havde premiere i 2000 og blev sendt i syv år. Showet gjorde ham til en populær tv-personlighed og gav ham også en Young Star Award for bedste unge ensemble-cast i 2000. For den samme rolle fik han en Young Artist Award i 2003 og blev nomineret tre gange i Teen Choice Awards. Det er overflødigt at sige, at dette ikke kun hjalp Eric med at modne som skuespiller, men hjalp ham også med at tjene millioner af dollars gennem årene.

Udover "Malcolm In The Middle" har Erik optrådt i flere andre film og tv-shows. Nogle af de Hollywood-film, som Erik har været en del af, inkluderer "Joe Dirt", "Wendigo", "Unfaithful", "Finding Nemo", "Christmas With The Kranks" og senest "Twelve" i 2012. Udover Hollywood, han har også vist fremtrædende plads på tv ved at optræde i shows som "Meatball Finkelstein", "Black of Life", "The King Of Queens", "Come On Over" blandt mange flere. Selvfølgelig har succeserne med disse projekter også føjet betydeligt til Eriks rigdomme for at gøre ham til en mangemillionær fra nu af.

Hvad angår hans personlige liv, er denne 24-årige skuespiller tilsyneladende stadig single og holder den del meget privat. Selvom han er en af de mest populære skuespillere på tv, har han ikke været aktiv i filmindustrien siden 2012. For nu nyder Erik sit liv som en berømt skuespiller, mens hans nuværende nettoværdi på 2 millioner dollars tjener hans daglige liv. på alle mulige måder.

Anbefalede: