Indholdsfortegnelse:

Sal Governale Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Sal Governale Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Sal Governale Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Sal Governale Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Sal s Dad And Crazy Uncle Pauly In Studio 2024, Kan
Anonim

Salvatore C. Governales nettoværdi er $400 tusind

Salvatore C. Governale Wiki Biografi

El Salvador Gonzalez-Governale blev født den 24. oktober 1968 i New York City, USA, og er en komiker, skuespiller og producer, nok bedst kendt for sit engagement i "The Howard Stern Show".

Så hvor rig er Sal Governale lige nu? Kilder oplyser, at Governale har akkumuleret en formue på over 400.000 dollars fra begyndelsen af 2017, hovedsageligt tjent gennem hans embedsperiode i "The Howard Stern Show" og gennem anden involvering i film- og tv-industrien, der nu strækker sig over 30 år.

Sal Governales nettoværdi $400.000

Governale voksede op i Hauppauge, New York, hvor hans forældre drev en pizzabutik. Han gik på Long Islands Sachem Central School District, hvorefter han arbejdede som børsmægler, hvilket var oprindelsen til hans kaldenavn 'Sal the Stockbroker'. Hans karriere i komedie startede med at skrive gags og optræde i en lille klub.

I midten af 90'erne begyndte Governale at foretage telefonopkald til hitradioshowet "The Howard Stern Show", og blev til sidst en fast opkalder til showet, hvilket tiltrak Sterns opmærksomhed, og han besluttede at ansætte ham som en prank-opkalder. Governale deltog derefter i konkurrencen med navnet "Win John's Job" på showet, og blev nummer to. Men på trods af at han ikke fik stillingen, havde han endnu en stor mulighed, da Stern lærte om hans talent for at skrive komediestykker. Han gjorde Governale til en af showets forfattere såvel som en af dens producenter, og hans skrevne gags opnåede hurtigt en anstændig mængde popularitet, så hans nettoværdi begyndte at vokse.

Efter at være blevet kendt på radio, blev Governale også en tv-personlighed. Med lanceringen af HowardTV i 2006 blev han en del af "Howard Stern on Demand" tv-serien, der portrætterede de daglige begivenheder i Sterns radioprogram. Serien øgede hans popularitet og udvidede hans rigdom. Han forblev på det indtil 2011.

At være involveret i et af de mest succesrige radioshows nogensinde og være ansvarlig for nogle af de skøreste og skøreste stunts, radioen kender, har gjort det muligt for Governale at opnå et stort berømmelsesniveau. Bortset fra at øge hans popularitet, har hans embedsperiode som forfatter/karakter på "Howard Stern"-showet, både på radio og tv, også i høj grad bidraget til hans nettoværdi.

Han har også været en del af en turné kendt som "Killers of Comedy", rejst rundt i USA, opført stand-up comedy og forskellige jokes og sketcher.

Ud over sin karriere inden for komedie har Governale også forfulgt en skuespillerkarriere. Han fik sin filmdebut med rollen som en italiensk tegneserie i dramafilmen "Goodbye Baby" fra 2007 og fortsatte med at udvide sit skuespil-cv ved at optræde i filmene "Killer Hoo-Ha!", "Circus Maximus" og "Booley".” i 2010. Året efter optrådte han i tv-serien “Blue Mountain State”, og i den mystiske thrillerfilm “Candy's Room: Soleil Noir”. For at vise sine skuespillertalenter blev Governales rigdom større, og han fortsatte med at optræde i film som "Girls Gone Dead", "Jersey Shore Massacre" og "The Pick-Axe Murders Part III: The Final Chapter" og i tv-serier som f.eks. som "Lov og orden: Special Victims Unit". Governales seneste rolle var i komediefilmen "Gender Bender" fra 2016.

Han har også lavet en del voice-over-arbejde, såsom i serierne "Stone Quackers" og "Uncle Grandpa", og i filmen "Nerdland". Alt sammen tilføjet til hans nettoværdi.

Når vi taler om sit personlige liv, har Governale været gift med Christine Governale siden 1996. Parret har tre børn, og familien bor i Nassau County, New York State.

Anbefalede: