Indholdsfortegnelse:

Pat O'Brien nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Pat O'Brien nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Pat O'Brien nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Pat O'Brien nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Pat O'Brien - уголовное дело / суд / пожар / залог / Cannibal Corpse / Обзор от DPrize 2024, April
Anonim

$1,5 millioner

Wiki Biografi

William Joseph Patrick "Pat" O'Brien blev født den 11. november 1899 i Milwaukee, Wisconsin, USA, i en romersk-katolsk familie med irske aner. Han var en skuespiller mest anerkendt for film som ''Some Like it Hot'' og ''Angels With Dirty Faces''.

Så hvor rig var Pat O'Brien? Autoritative kilder anslår, at O'Briens nettoværdi var så høj som 1,5 millioner dollars, akkumuleret fra hans seks årtier lange skuespillerkarriere i Hollywood, såvel som på lærredet. Han skrev også et par bøger.

Pat O'Briens nettoværdi 1,5 millioner dollars

Pat voksede op i nærheden af 13th og Clybourn streets i Milwaukee. Han gik på Marquette Academy og fortsatte med at slutte sig til den amerikanske flåde i 1. Verdenskrig. Da han var vendt tilbage fra krigen, besluttede O'Brien at fortsætte sin uddannelse og meldte sig ind på Marquette University kort efter. I løbet af sine college-dage fandt O'Brien et skuespillerjob og fortsatte med at optræde i flere Broadway-skuespil og tilbragte et årti der. Pat fik sin debut på sølvskærm i Paramounts film ''Honor Among Lovers'', som blev godt modtaget af kritikerne. Han spillede konstant betydelige roller i de tidlige 30'ere og optrådte i flere MGM-musicals. I de kommende år spillede han i en række Warner Bros-film, som resulterede i en langsigtet kontrakt, som skabte et navn for sig selv og fik opmærksomhed og ry. Hans optrædener, enten biroller eller hovedroller, blev ofte anmelderroste. I løbet af denne æra af sin karriere spillede han hovedrollerne i ''I Married a Doctor'' og ''Public Enemy's Wife'' blandt mange andre. Men højdepunktet i denne periode var hans rolle i ''Engle med beskidte ansigter'', hvor han spillede en katolsk præst med en problematisk fortid, Fr. Jerry Connolly. Filmen blev nomineret til adskillige priser og tjente i alt 1,7 millioner dollars ved billetkontoret, betydeligt dengang. O'Briens præstation siges at have tilføjet filmen betydeligt.

Pat forlod til sidst Warner Bros og underskrev en kontrakt med 20th Century Fox, men optrådte aldrig i nogen af deres film, og fortsatte med at underskrive en kontrakt med RKO, og til sidst optrådte i flere af deres film, som normalt spillede en bestemt type militær- eller autoritetsfigurer. I midten af 40'erne etablerede han sit eget produktionsselskab med sin manager og underskrev en kontrakt med Columbia om at lave flere film sammen. En af de mest bemærkelsesværdige optrædener, han gjorde i denne periode, var hans rolle som Fader Peter J. Dunne i ''Fighting Father Dunne'', en biografisk film fra 1948. Antallet af roller Pat ville få var langsomt faldende i 1950'erne, og hans ven Spencer Tracy overtalte MGM-studiet til at give O'Brien dele i et par af deres film, og i det følgende år havde han flere store roller, hvor højdepunktet var rollen som detektiv Mulligan i ''Some like it Hot'', en komedie fra 1959, hvor han spillede sammen med Marilyn Monroe og Tony Curtis.

Han fortsatte med at optræde i film, men vendte til sidst tilbage til teatret og forblev en teaterskuespiller gennem 60'erne indtil 80'erne. I løbet af sin lange karriere optrådte han i over 80 film og havde masser af tv-optrædener.

I sit personlige liv giftede Pat sig med Eloise i 1931, og de fik fire børn sammen - tre af dem adopterede. O'Brien siges at have været passioneret omkring historiefortælling og vittigheder og en fast gæst ved mange Hollywood-fester. Han døde den 15. oktober 1983 af et hjerteanfald - selv præsident Ronald Regan udtrykte sin sorg over Pats død.

Anbefalede: