Indholdsfortegnelse:

Lester Holts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Lester Holts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Lester Holts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Lester Holts nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, April
Anonim

Lester Holts nettoværdi er $16 millioner

Lester Holts løn er

Image
Image

$4,5 millioner

Lester Holt Wiki Biografi

Lester Holt er en Marin County, Californien-født amerikansk journalist og anker bedst kendt fra weekendudgaven af NBCs "Today" og "Nightly News". Han er også et anker for NBCs "Dateline". Født den 8. marts 1959, Holt deler jamaicansk oprindelse fra sin mor og indisk og skotsk oprindelse fra sin far.

Permanent anker af NBC "Nightly News", hvor rig er Lester i 2015? I øjeblikket har Lester en anslået nettoværdi på 16 millioner dollars. Hans karriere som anker og reporter på NBC har gjort ham berømt og har konstant tilføjet hans nettoværdi. I øjeblikket nyder Lester en årlig løn på 4 millioner dollars, hvilket naturligvis er en af de største bidragydere til hans nuværende rigdomme.

Lester Holts nettoværdi $16 millioner

Lester blev uddannet på Cordova High School i Californien, hvor hans interesse for at rapportere begyndte, fortælle meddelelser og også arbejde på en radiostation. I 1977 tog han til California State University i Sacramento, med hovedfag i statslige studier, men fik faktisk ikke eksamen, men brugte måske for meget tid under sit studie på at arbejde som discjockey på en country- og westernradiostation. Derefter begyndte han at arbejde for CBS, først i New York i et år som reporter, men blev til sidst ansat af KNXT i Los Angeles, hvilket hjalp ham med at tilføje til sin portefølje og nettoformue, hvorefter Lester vendte tilbage til New York og arbejdede på WCBN TV.

I 1986 blev Lester ansat af WBBM i Chicago, hvor han arbejdede i 14 år som nyhedsreporter og dækkede nyheder fra forskellige kaotiske steder som Haiti, Irak, El Salvador og mange flere hot spots. I 2000 sluttede han sig til NBC-familien, og i 2005 skiftede han til at være forside for NBC Nightly News efter den pludselige bortgang af dets tidligere medanker; siden 2007 har Lester Holt arbejdet som NBC Nightly News-anker. Dette blev et af hans populære værker, som gjorde Holt til et kendt navn i Amerika. Udover det har han også været vært for forskellige shows som "9-11 Conspiracy Theories", "Dateline" og dækning af Beijings sommer-OL i 2008.

Ud over at være en berømt journalist har han også vist fremtrædende plads i tv-shows. Ud over at være fortælleren på "Crystal Skulls" har han lavet adskillige sitcom-optrædener, kombineret med adskillige film- og tv-optrædener såsom i "Primal Fear", "Red White and Blue", "The Fugitive", "Fate", " Cleveland" og mange andre, som også har hjulpet ham med at samle sin nuværende nettoværdi.

Med hensyn til hans personlige liv, blev Holt gift med Carol Hagen i 1982, og parret har to sønner, Stefan og Cameron, hvor den førstnævnte var morgennyhedsanker på WMAQ-TV NBC5 Chicago. Holt er også en religiøs person og går jævnligt i Manhattan Church. Desuden er han også en dygtig musiker, der nyder at spille basguitar i sin fritid. For nu bor Lester Holt på Manhattan og balancerer perfekt sit fejrede liv med en høj løn og popularitet og nyder formodentlig det liv, som hans rigdom nu skulle opretholde.

Anbefalede: