Indholdsfortegnelse:

Donald Glover nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Donald Glover nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Donald Glover nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Donald Glover nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Donald Glover at the The Lion King premiere 2024, April
Anonim

Donald Glovers nettoværdi er $4,5 millioner

Donald Glover Wiki Biografi

Donald McKinley Glover, Jr., blev født den 25. september 1983 på Edwards Air Force Base, Californien, USA, i en familie af Jehovas Vidner. Han er en berømt skuespiller, sanger, komiker og også en forfatter, måske bedst kendt for at optræde i tv-showet kaldet "Community". Derudover har Anders udgivet flere albums, som også har bidraget til hans popularitet og succes. I løbet af sin karriere er Glover blevet nomineret og har vundet forskellige priser. Nogle af dem inkluderer Gold Derby TV Award, Grammy Award, MTV Video Music Award, PAAFTJ Television Award og mange andre. Da Anders kun er 31 år, venter der en lys fremtid på ham, og han kan opnå endnu mere. Forhåbentlig vil han fortsætte sin karriere og blive mere anerkendt og berømt.

Så hvor rig er Donald Glover? Det anslås, at Donalds nettoformue er 4,5 millioner dollars. Denne sum penge har han hovedsageligt fået gennem sin karriere som skuespiller. Anders’ aktiviteter som musiker har selvfølgelig også bidraget. Hvis Anders fortsætter sin karriere i både tv- og musikindustrien, er der stor chance for, at Anders' nettoformue bliver højere. Da han er en meget talentfuld person, er der også en mulighed for, at Glover vil deltage i forskellige projekter og også få succes på andre områder.

Donald Glover nettoværdi $4,5 millioner

Donald er opvokset i Stone Mountain, Georgia, og da han var teenager, så hans forældre potentialet i ham, og det var derfor Glover gik på DeKalb School of the Arts og fortsatte senere sine studier på New York Universitys Tisch School of the Arts, dimitterede med en grad i dramatisk forfatterskab i 2006. Kort efter at have afsluttet sine studier begyndte Anders at arbejde på tv-showet med titlen "30 Rock" som en af forfatterne, og nogle gange optrådte endda selv i programmet. Dette var tidspunktet, hvor Anders' nettoværdi begyndte at vokse. I 2009 optrådte Glover i filmen, kaldet "Mystery Team", hvor han arbejdede med Dominic Dierkes, Aubrey Plaza, DC Pierson og andre.

Samme år begyndte Donald at optræde i tv-showet kaldet "Community", som blev en af hovedkilderne til Glovers nettoværdi. Donald optrådte i dette show indtil 2014, hvor han besluttede at forlade det og fokusere på andre ting. Andre tv-shows og film, som Donald har optrådt i, inkluderer "Human Giant", "The To Do List", "The Lazarus Effect" og "Girls". Alle disse optrædener fik også Donalds nettoværdi til at vokse.

Som før nævnt er Glover også kendt som musiker. I 2011 udgav Donald sit første fulde album med titlen "Camp". To år senere udgav han sit andet album, "Because the Internet". Disse albums opnåede stor succes og gjorde Glover ikke kun kendt i tv- og filmindustrien, men også i musikindustrien. Hvad mere er, det havde en enorm indflydelse på væksten i Donalds nettoformue. Forhåbentlig arbejder Donald på sit nye album, og hans fans vil kunne nyde hans musik i den nærmeste fremtid. Bemærk også, at Donald har været kendt for at rappe under kunstnernavnet Childish Gambino, men antyder, at han kan opgive denne persona i den nærmeste fremtid.

Lidt er kendt om Donald Glovers personlige liv, bortset fra at han endnu er ugift. Alt i alt kan det siges, at Donald Glover er en af de mest talentfulde og aktive mennesker. På trods af at han kun er 30 år, har han allerede opnået meget og har fået færdigheder og erfaring på forskellige områder. Der er ingen tvivl om, at han fortsat vil have succes, hvis han fortsætter med at arbejde, som han har gjort. Lad os håbe, at vi snart vil høre flere nyheder om ham og hans arbejde.

Anbefalede: