Indholdsfortegnelse:

Danica Patricks nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Danica Patricks nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Danica Patricks nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Danica Patricks nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Danica Patrick Luxury Lifestyle | Bio, Family, Net worth, Earning, House, Cars 2024, Kan
Anonim

Danica Sue Patricks nettoværdi er $70 millioner

Danica Sue Patrick Wiki Biografi

Danica Sue Patrick blev født den 25thmarts 1982, i Beloit, Wisconsin, USA, og har norsk blod fra sin mors side. Danica er bedst kendt for ordet som autoracerkører og blev den første og eneste kvinde i amerikansk historie til at vinde 2008 Japan Indy 300-serien.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Danica Patrick er? Ifølge kilder anslås det, at Danicas samlede nettoværdi er 70 millioner dollars, et beløb erhvervet hovedsageligt gennem hendes karriere som racer, men Danica har også arbejdet som talsmand og repræsenteret adskillige mærker i reklamer, herunder Secret deodorant i 2005 og 2006, en reklamefilm for ESPNs "This Is SportsCenter", som også indeholdt Dan Patrick, og en række reklamer for GoDaddy.com.

Danica Patricks nettoværdi $70 millioner

Danica voksede op i Roscoe, Illinois, en lille landsby nær Rockford; hun har en yngre søster, Brooke. Hendes far havde stor indflydelse på hendes karriere, da han selv var racerkører, der konkurrerede i motocross og midget-biler. Nå, lige siden hun var et ti-årigt barn, har Danica haft hænderne på rattet, da hun startede med Go-Kart i 1992, men efterhånden som hun voksede, steg hendes appetit, hvilket resulterede i den karriere, hun nu har.

Danica gik på Hononegah Community High School, beliggende i Rockton, Illinois, men hun afsluttede aldrig sin high school, i stedet opnåede hun GED og fokuserede på en karriere inden for racerløb. Hun flyttede til England og begyndte at deltage i store racerkonkurrencer, herunder Formula Ford og Formula Vauxhall, hvilket tiltrak mere og mere opmærksomhed hos folk i racerverdenen.

I 2002 vendte hun tilbage til USA og fik et engagement med Rahal Letterman Racing-teamet og begyndte langsomt at opbygge sin professionelle karriere. Begyndende med Barber Doge Pro Series, var hun snart på vej frem til Toyota Atlantic Championship i 2003, og sluttede adskillige gange i top tre, selvom hun aldrig faktisk vandt et løb. Alligevel var dette en god start på nettoværdien.

Ikke desto mindre blev hun i 2005 forfremmet til IRL Indy Car Series 300 og vandt prisen Rookie OF The Year. I de næste år steg hendes popularitet, efterhånden som hun blev mere og mere succesfuld, og i 2008 vandt hun Japan Indy 300-serien, hvilket øgede sin nettoformue i høj grad, efterfulgt af en tredjeplads i 2009 Indianapolis 500.

Fra 2012 har hun konkurreret i NASCAR Nationwide Series, og til dels i NASCAR Sprint Cup Series, toppen af autoracing i USA, med konsekvente, om end uspektakulære resultater.

I løbet af sin karriere har Danica sat adskillige rekorder, inklusiv IRL-rekorden for de fleste på hinanden følgende løb, der kører ved mål med nummer 50, og at blive den første kvindelige kører til at starte i pole position på Daytona 500, blandt mange andre.

Ud over sin succesrige karriere i racerverdenen, takket være sit flotte udseende, er Danica også blevet anerkendt i modebranchen, idet hun har fungeret som model for Sports Illustrated og flere andre magasiner, hvilket også har gavnet hendes nettoformue.

Ud over sin nettoværdi har hun også medvirket i en række musikvideoer, herunder Jay-Zs "Show ME What You Got" og Miranda Lamberts "Fastest Girl In Town".

Danica har også prøvet sig selv som forfatter og har udgivet sin selvbiografi med titlen "Danica: Crossing The Line" (2006).

Med hensyn til hendes personlige liv var Danica gift med Paul Edward Hospenthal, hendes fysioterapeut fra 2005 til 2012. Foreløbig har hun siden 2013 været i et romantisk forhold med Ricky Stenhouse, Jr., som også er NASCAR racerkører.

Anbefalede: