Indholdsfortegnelse:

Robert Patricks nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Robert Patricks nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Robert Patricks nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Robert Patricks nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Robert Hammond Patrick, Jr.s nettoværdi er $6 millioner

Robert Hammond Patrick, Jr. Wiki Biografi

Robert Hammond Patrick, Jr., født den 5. november 1958, er en amerikansk skuespiller, der blev berømt gennem sine roller i filmene "Die Hard 2" og "Terminator 2: Judgment Day".

Så hvor meget er Patricks nettoværdi? Fra midten af 2016 rapporteres det af autoritative kilder til at være over $6 millioner, erhvervet fra hans lange karriere som skuespiller både i film og på tv.

Robert Patricks nettoværdi $6 millioner

Født i Marietta, Georgia, Patrick er søn af Nadine og Robert Sr., og den ældste af fem børn. I hans yngre år var skuespil ikke i Patricks plan; han blev uddannet på Farmington High School i Michigan, og senere var hans universitetsuddannelse på Bowling Green State University. Hans første år i Bowling Green var fokuseret på at spille amerikansk fodbold og på banen, indtil han deltog i en dramaklasse, der vækkede hans interesse, og han besluttede at droppe ud af college.

Efter at have forladt college, kæmpede Patrick for at starte sin skuespillerkarriere og arbejdede i et stykke tid som husmaler i Ohio og derefter som bartender i Los Angeles. Selvom han var i stand til at booke små optrædener i lavbudgetfilm, herunder "Eye of the Eagle", "Future Hunters" og "Killer Instincts", var indkomsten stadig minimal, og han blev endda tvunget til at bo i sin bil.

Patricks pause kom endelig i 1990, da han blev inkluderet i Bruce Willis' film "Die Hard 2"; selvom det var en lille rolle, åbnede det muligheder for ham i Hollywood, og Patrick fik rollen som antagonist i filmen "Terminator 2: Judgment Day" i 1991. Hans rolle som robotten T-1000 blev en af hans rolle. mest ikoniske roller til dato; med begrænsede replikker og begrænset udtryk etablerede hans optræden på filmen ham som en af premiereskurkene i Hollywood. Filmens succes betød det samme for Patricks karriere og hjalp hans rigdom enormt.

Lige efter "Terminator 2" begyndte projekter at strømme ind for Patrick. Hans næste projekter omfattede "Wayne's World" og "Last Action Hero" - hvor han gentog sin rolle som T-1000 - "Fire in the Sky", "Double Dragon", "Hong Kong 97" og "Striptease"; langsomt voksede hans karriere sammen med hans nettoformue.

I begyndelsen af 2000'erne begyndte Patrick at gå over til tv og optrådte i forskellige shows, herunder. Mens han samtidig optrådte i tv, lavede han også film, herunder "Charlie's Angels: Full Throttle", "Ladder 49", "Walk the Line" og "Flag of Our Fathers", hvilket gjorde ham til en meget travl og velhavende skuespiller.

Patrick har nu lavet over 80 film og utallige optrædener i tv-shows, hvilket gør ham ikke bare til en eftertragtet skurk, men også en fantastisk skuespiller. Patrick er stadig aktiv i showbusiness; for nylig blev han en del af spændingsdramaserien "Scorpion".

Med hensyn til Patricks personlige liv har Patrick været gift med skuespillerinden Barbara Hooper siden 1991, og sammen har de to børn. Patrick deltager også i "Love Ride", en velgørende motorcykelbegivenhed, der hjælper med at rejse penge til fordel for underprivilegerede børn og amerikanske veteraner.

Anbefalede: