Indholdsfortegnelse:

James Mitchums nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
James Mitchums nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: James Mitchums nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: James Mitchums nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

James Robin Spence Mitchums nettoværdi er $1 million

James Robin Spence Mitchum Wiki Biografi

James Mitchum blev født den 8. maj 1941 i Los Angeles, Californien, USA, og er en skuespiller, omend nok bedst kendt som den ældste søn af den legendariske skuespiller Robert Mitchum. James er også bedst kendt for sine roller i film som "In Harm's Way" (1965) og "Moonrunners" (1975).

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig James Mitchum er i midten af 2017? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Mitchums nettoværdi er så høj som 1 million dollars, et beløb tjent gennem hans skuespillerkarriere, som startede i 1949.

James Mitchums nettoværdi $1 million

James Mitchum var en søn af Robert Mitchum og Dorothy Mitchum. Han begyndte sin karriere i 1949 som børneskuespiller i en ukrediteret rolle i westernfilmen kaldet "Colorado Territory", med Joel McCrea, Virginia Mayo og Dorothy Malone i hovedrollerne. Han spillede tilsyneladende ikke en anden rolle før 1958, da han stadig kun var 17 år, blev han castet i en rolle sammen med sin far Robert, Gene Barry og Jacques Aubucho i filmen "Thunder Road"; hans nettoformue var etableret.

I de tidlige 60'ere spillede Mitchum igen med sin far i komedien "The Last Time I Saw Archie" (1961), mens han i 1963 spillede i Carl Foremans Golden Globe Award-nominerede film "The Victors", med hovedrollen Vince Edwards, Albert Finney og George Hamilton. I 1965 portrætterede James Ensign Griggs i Otto Premingers Oscar-nominerede krigsdrama "In Harm's Way", med John Wayne, Kirk Douglas og Patricia Neal, og samme år optrådte Mitchum sammen med Glenn Ford, Elke Sommer og Rita Hayworth i Burt Kennedys "The Money Trap", der støt tilføjer hans nettoværdi

James fortsatte med roller i film som Dennis Hoppers "The Last Movie" (1971), medvirkede i "Moonrunners" (1975) og spillede Tracker i Richard Comptons thriller "Assault in Paradise" i 1977. Det lykkedes ham ikke at sikre sig en bemærkelsesværdig rolle i 80'erne, men nåede stadig at optræde sammen med sin far i Lee H. Katzins "Jake Spanner, Private Eye" i 1989. I 1990 havde Mitchum en rolle i Rick Sloanes thriller "Marked for Murder", og så tog han en pause fra skuespil før spillet i filmen "Genghis Khan: The Story of a Lifetime" i 2010, som er hans seneste film.

Med hensyn til sit personlige liv var James Mitchum gift med Wende Wagner fra 1967 til 1978 og har et barn med hende. Han er nu gift med Vivian Mitchum og har to børn med hende.

Anbefalede: