Indholdsfortegnelse:

Beth Shak Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Beth Shak Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Beth Shak Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Beth Shak Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: শাকিবের প্রথম স্ত্রী-সন্তানের খবর ফাঁস ! Shakib Khan 1st wife and son ! 2024, April
Anonim

Anna-Elizabeth Shakespeares nettoværdi er $20 millioner

Anna-Elizabeth Shakespeare Wiki Biografi

Beth Shak blev født den 8. november 1969 i Philadelphia, Pennsylvania, USA, og er en professionel pokerspiller og designer, bedst kendt af verden for sine sko- og håndtaskekollektioner og sin egen tøjlinje.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Beth Shak er i midten af 2017? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Shaks nettoværdi er så høj som 20 millioner dollars, et beløb tjent gennem hendes succesfulde karrierer. Udover at designe er Beth en ivrig pokerspiller og har vundet over $450.000, hvilket også forbedrede hendes rigdom.

Beth Shak Nettoværdi $20 millioner

Fra en tidlig alder blev Beth tiltrukket af mode og design. Selvom hun aldrig tog designtimer, åbnede hun sin egen vintage- og couture-beklædningsvirksomhed og gik på college for at studere grafisk design og kunst. Det var dog kun kortvarigt, da hun droppede studierne for at føde sit første barn. Hun fortsatte sin tøjvirksomhed og begyndte senere at lære at spille poker. Hun øvede sig ved at spille på Full Tilt Poker med "play money", og da hun følte sig godt tilpas, begyndte hun at bruge rigtige penge. Men hendes første oplevelse i et rigtigt spil var helt anderledes, og hun brugte noget tid på at vænne sig til det rigtige spil poker. Ikke desto mindre varede det ikke længe, og i sin anden turnering tog Beth en 8. plads ved World Series of Poker Ladies-begivenheden. To år senere konkurrerede hun ved 2007 World Series of Poker og nåede en andenplads ud af mere end 800 spillere i $3K No-Limit Hold 'em-begivenheden.

I alt har hun vundet tre World Series of Poker finaleborde, og har også vundet pengepræmier i tretten turneringer, hvilket hjalp hende med at nå toppen af kvindernes All Time Money List.

I de seneste år har hun været med i CBS' pokershow "Poker Night in America" (2015-2016) og flere andre varietéshows, såsom "20/20", "Millionaire Matchmaker" og "The Ellen Show", blandt andre.

Hun er også kendt for sin skokollektion, som omfatter 1.200 par tilsyneladende til en værdi af omkring 1 million dollars. Størstedelen af hendes sko er designet af Christian Louboutin og har ofte talt om sin kollektion i varietéshows. Desuden har hun også et stort udvalg af håndtasker, en anden kollektion, der startede i midten af teenageårene, og siden hvornår har hun søgt at tilføje unikke håndtasker til sin kollektion.

Med hensyn til hendes personlige liv, var Beth gift med Daniel Shak, som også er pokerspiller, indtil 2009; parret har to børn sammen. I 2016 giftede hun sig for det andet med Rick Levental, en seniorkorrespondent for Fox News Channel, men de to blev skilt kun ni måneder senere, Beth med henvisning til uforenelige forskelle.

Ud over to børn med Daniel har Beth endnu et barn, men navnet på barnets far er ukendt i medierne.

Beth er en velkendt filantrop og har støttet organisationer som The Jed Foundation og har deltaget i adskillige velgørende pokerturneringer, hvor hun har indsamlet penge til børnehospitalet i Pennsylvanias Palliative Care-program blandt andre organisationer. Desuden startede hun Bet Shak Foundation, hvorigennem hun støtter sådanne non-profit organisationer som Shades of Greatness Foundation Inc., dengang M. Night Shayamalan Foundation, og The LeSean McCoy Foundation, blandt andre.

Hun donerede også et femcifret beløb til St. Jude Children's Research Hospital.

Anbefalede: