Indholdsfortegnelse:

Kevin Harlans nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Kevin Harlans nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Kevin Harlans nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Kevin Harlans nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, April
Anonim

Kevin Harlands nettoværdi er $1 million

Kevin Harland Wiki Biografi

Kevin Harlan blev født den 21. juni 1960 i Milwaukee, Wisconsin, USA; ex-Green Bay Packers-direktør Bob Harlan er hans far. Han er en tv- og radiosportsmelder, bedst kendt som en udsender for NFL, NBA og NCAA basketballkampe.

En berømt tv-station, hvor rig er Kevin Harlan? Ifølge kilder i midten af 2017 når Harlans formue op på 1 million dollars, hans nettoformue er blevet samlet i løbet af hans udsendelseskarriere, der begyndte i begyndelsen af 80'erne.

Kevin Harlans nettoværdi 1 million dollars

Harlan voksede op i Green Bay, Wisconsin, men gik på University of Kansas og dimitterede i 1982 med en grad i udsendelsesjournalistik. Efter at være blevet guidet af den tidligere Super Bowl og Kansas City Chiefs play-by-play-stemme Tom Hedrick gennem sportscasting-klasser, startede han med at sende i en alder af 22 og blev radio- og tv-stemme for NBA's Kansas City Kings – dagens Sacramento Kings – basketballhold. Han tilbragte derefter et år som basketball announcer for University of Kansas. Alle bidrog til at starte hans nettoformue.

I 1985 begyndte Harlan at kalde kampe for NFL's Kansas City Chiefs, en stilling han havde i ni sæsoner indtil 1993. I mellemtiden kaldte han også kampe for University of Missouri i både fodbold og basketball, fra 1986 til 1989, som alle gjorde det muligt for ham at opnå en stor mængde popularitet i sportens verden og gjorde også hans rigdom betydeligt større.

I 1989 begyndte han at fungere som play-by-play-stemme for NBA's Minnesota Timberwolves, og holdt denne stilling indtil 1998, og han kaldte også spil på Timberwolves Television Network og håndterede play-by-play-opgaver for TNT og TBS under deres NBA-playoff. dækning. Hans nettoværdi voksede yderligere.

Harlan kaldte NFL action for NBC i 1991 og college-fodbold for ESPN i 1992-93, og efter at have forladt ESPN tilbragte han fire sæsoner som play-by-play announcer for Fox Sports' dækning af NFL, fra 1994 til 1997. Han også kaldet college-fodbold og basketball, og mesterskabsboksning for Mutual Broadcasting System. Alt sammen tilføjet hans formue.

I 1996 begyndte han at annoncere NBA-playoff-kampe for Turner Sports, så to år senere sluttede han sig til CBS som en play-by-play announcer for deres NFL-udsendelseshold. I løbet af denne tid kaldte han også basketballspil fra Goodwill Games i 1998 og flere college fodbold Bowl-spil. Derudover kaldte han Jacksonville Jaguars, Chicago Bears og Green Bay Packers preseason-spil, så hans involvering i alle disse job forbedrede hans nettoværdi på en fantastisk måde.

Udover sin broadcast-karriere har Harlan også fungeret som videospil-voice-over-skuespiller, der har givet sin stemme til spilserien NBA 2K og NFL QB Club 2002 for Acclaim Sports, hvilket også øgede hans rigdom.

Harlan, en veteran fodbold- og basketball-udsender berømt for sine linjer 'han sugede bare tyngdekraften ud af bygningen' og 'uden hensyntagen til menneskeliv', har bidraget til radio og tv på en fantastisk måde. Dette har gjort det muligt for ham at etablere sig som en af verdens mest populære udtalere og har givet ham en betydelig nettoværdi.

Når det kommer til hans privatliv, har Harlan været gift med Ann siden 1987, som han har fire børn med. Familien bor i Mission Hills, Kansas.

Anbefalede: