Indholdsfortegnelse:

Erick Morillos nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Erick Morillos nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Erick Morillos nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Erick Morillos nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Erick Morillos nettoværdi er $9 millioner

Erick Morillo Wiki Biografi

Erick Morillo blev født den 26. marts 1971 i New York City, USA, og er en Best House DJ og Best International DJ Prisvindende colombiansk-amerikansk DJ, pladeselskabsejer og musikproducer, men bedst kendt for sine singler I Like to Move It” og “Fun”.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Erick Morillo er i midten af 2017? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Morillos nettoformue er så høj som 9 millioner dollars, et beløb tjent gennem hans succesfulde karriere inden for musik, som startede i 1982. Udover at arbejde som DJ er Morillo også pladeproducer, hvilket også har forbedret hans rigdom.

Erick Morillo nettoværdi $9 millioner

Erick Morillo voksede op i Cartagena, Colombia og i New Jersey, hvor han boede sammen med sin mor og søster. Morillo startede som DJ-ing ved et bryllup for venner og familie, da han kun var 11-årig, og derefter gik han på gymnasiet på Saint Joseph and Michael's School, før han i 1989 immatrikulerede fra Emerson High School.

Han begyndte at arbejde i lokale klubber, så i 1991 udkom hans første single med titlen "Muevelo", takket være et samarbejde med den latinske reggae-stjerne El General. Det næste år så sangen "I Like to Move It" dagslys, og Morillo blev en internationalt kendt DJ, da sangen ramte klubberne rundt om på planeten. Takket være sangens kommercielle succes steg Morillos nettoværdi betydeligt, og han blev millionær. I 1997 startede Erick et samarbejde med så kendte DJ's som José Nunez, Harry Choo Choo Romero, Carlos Sosa og Junior Sanchez, mens 1998-singlen med titlen "Fun" toppede Billboard Hot Dance Music/Club Play-hitlisten, og Morillo, Romero, og Nunez vandt Muzik-magasinets Remixer of the Year-pris i 1999.

Erick har turneret og spillet over hele verden, inklusive i Grækenland, Amsterdam, London, Malta, Madrid, Belfast og Rusland, mens han også har været vært på MTV Ibiza i to år. Selvom han ikke er så succesfuld, som han var i 90'erne, arbejder Morillo stadig jævnligt som DJ, og hans popularitet gav ham endda en gade i New Jersey i oktober 2012 ved hans navn; samme gade som han boede i med sin mor og søster.

Morillo har vundet tre Best House DJ Awards (1998, 2001 og 2003), mens han også vandt Best International DJ Award (2002, 2005 og 2006). Hans eneste bedste amerikanske DJ-pris kom i 2005, men alle var med til at promovere hans personlighed i musikindustrien.

Med hensyn til sit personlige liv har Erick Morillo været gift med Yasmin Sait-Armstrong Morillo siden 2012, men den første del af sit privatliv holder Erik fra sine ville være anklagere.

Anbefalede: