Indholdsfortegnelse:

Al Leiters nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Al Leiters nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Al Leiters nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Al Leiters nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllupsvideo - Udendørs bryllup på Næsbyholm Slot 2024, Kan
Anonim

Alois Terry Leiters nettoværdi er $34 millioner

Alois Terry Leiter Wiki Biografi

Alois Terry Leiter blev født den 23. oktober 1965 i Toms River, New Jersey USA, af østrigsk, tjekkisk og britisk afstamning. Han er en tidligere professionel baseballspiller, bedst kendt som en startende pitcher for New York Yankees, Toronto Blue Jays, Florida Marlins og New York Mets i Major League Baseball (MLB). Han arbejder i øjeblikket som MLB Network studieanalytiker og YES Networks farvekommentator.

Så hvor rig er Al Leiter? Kilder oplyser, at Leiter har indsamlet en nettoværdi på over 34 millioner dollars fra begyndelsen af 2017, stort set akkumuleret i løbet af sin baseballkarriere fra 1987 til 2005, såvel som gennem sin efterfølgende karriere inden for radio- og tv.

Al Leiters nettoværdi 34 millioner dollars

Leiter voksede op i Berkeley Township, New Jersey, sammen med sine fem brødre, som alle var baseballspillere. Der gik han på Central Regional High School, hvor han blev udvalgt til Wilson First All-American hold.

I 1984 blev han udvalgt i anden runde af New York Yankees i MLB Draft, og spillede som sædvanlig i mindre ligaer, før han fik sin MLB-debut som holdets startende pitcher i 1987. To år senere blev han byttet til Toronto Blue Jays, og kort efter gennemgik artroskopisk operation, som påvirkede hans statistikker i de følgende par sæsoner. Hans hold vandt World Series i 1992, og Leiters præstation blev forbedret i det følgende år, hvilket gjorde det muligt for ham at spille i Jays anden World Series-sejr året efter. I 1996 blev Leiter en fri agent, men hans embedsperiode hos Yankees og Jays havde i høj grad øget hans nettoværdi.

I 1996 sluttede han sig til Florida Marlins, hvilket yderligere forbedrede sin rigdom. Efter at have slået en no-hitter i en kamp mod Colorado Rockies, som var den første i holdets historie, blev han valgt til sin første All-Star-kamp, hvor han vandt en National League-sejr. Året efter hjalp han holdet med at vinde World Series; hans popularitet blev markant øget.

Men i 1998 blev Leiter byttet til New York Mets, hvilket hjalp sit nye hold med at erobre sejren mod Cincinnati Reds til National League Wild Card-pladsen i 1999, hvilket bragte Mets til slutspillet for første gang i 11 år. Han kom på All-Star-holdet i 2000 og nåede World Series; Selvom hans hold ikke vandt, havde Leiter ydet en imponerende sæsonpræstation og besejret alle 30 MLB-hold, den første pitcher til at opnå det. I løbet af sin syv-sæsons embedsperiode hos Mets, registrerede Leiter 95-67 med en ERA på 3,42, hvilket støt tilføjede hans nettoværdi.

Da han blev en gratis agent i 2004, underskrev han en etårig aftale på 8 millioner dollars med Florida Marlins, hvilket øgede hans formue betydeligt. Leiters andet ophold med holdet var dog ikke så vellykket som det første, og et år senere sluttede han sig til New York Yankees og opnåede beskeden succes. Selvom han underskrev en mindre ligaaftale med holdet i 2006, besluttede han at trække sig fra professionel baseball.

I mellemtiden havde han været involveret i tv-udsendelser, arbejdet som pitchers' analytiker for FOX og studieanalytiker for ESPN, så i 2006 hyrede Yes Network ham som deres farvekommentator og studieanalytiker. Han begyndte derefter at arbejde som studieanalytiker for MLB Network i 2009 og til sidst i 2016 som Marlins spilanalytiker for Fox Sports.

Leiters udsendelseskarriere har gjort ham i stand til at forstærke sin popularitet opnået i baseball og opnå en National Sports Emmy Award-nominering for Studio Analyst, og tre Sports Emmys for Outstanding Studio Show-Daily MLB Tonight Segment Producer, og tilføje til hans nettoværdi.

Når det kommer til hans personlige liv, er Leiter gift med Lori Leiter, som han har fire børn med.

Den tidligere spiller har været involveret i velgørende formål og har vundet en række MLB filantropiske priser, såsom Roberto Clemente Award og Branch Rickey Award.

Anbefalede: