Indholdsfortegnelse:

Pat Sajak nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Pat Sajak nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Pat Sajak nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Pat Sajak nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: 1000 Most Useful Swedish Phrases for Conversation 2024, Kan
Anonim

Pat Sajaks nettoværdi er $45 millioner

Pat Sajak Wiki Biografi

Amerikansk talkshowvært, radio- og tv-personlighed, film- og tv-producent samt en skuespiller, Patrick Leonard Sajdak, blev født den 21. oktober 1946 i Chicago, Illinois, og er måske bedst kendt som vært for tv-serien "Wheel". of Fortune", Så hvor rig er Patrick Sajak? Ifølge autoritative kilder beløber Pat Sajaks årsløn med "Wheel of Fortune" sig til $12 millioner, og hans nettoformue er anslået til at være $45 millioner. Pat har formået at akkumulere det meste af sin nettoformue og indkomst fra sine mange optrædener på tv, men hans karriere begyndte faktisk tilbage i midten af 1970'erne.

Pat Sajak nettoværdi $45 millioner

Pat Sajak blev uddannet på Farragut High School og fortsatte sine studier i kommunikation ved Columbia College Chicago. Mens han var på college, arbejdede Sajak også på Palmer House hotel som kontorassistent, men samtidig vandt han en konkurrence på WLS radio, og fik derefter mulighed for at optræde som DJ. Han søgte senere job på WEDC radiostation og blev nyhedsmand. Sajaks talenter blev bemærket af stationen WSM-TV, som tilbød ham et job foran på tv-skærme, hans første optræden var på "The Today Show", hvor han først arbejdede som et anker af korte segmenter og derefter fortsatte med at blive en vejrmand. Kort efter blev Sajak tilbudt stillingen som vejrmand på KNBC-stationen.

I 1981 blev Pat Sajak kontaktet for at erstatte Chuck Woolery på "Wheel of Fortune". Selvom Sajak oprindeligt blev afvist af den daværende administrerende direktør for NBC-netværket Fred Silverman, blev han ansat, da Silverman blev afløst i 1982. I årenes løb blev "Wheel of Fortune" et af de mest populære amerikanske tv-spilshows, der samlede flere mere end 6.000 episoder til dato. Rangeret som #2 på listen over 60 Greatest Game Shows nogensinde, "Wheel of Fortune" har inspireret skabelsen af 60 internationale tilpasninger af showet og er blevet belønnet med adskillige Daytime Emmy Awards, samt modtaget adskillige nomineringer i løbet af spillet Show Awards, hvor Pat Sajak naturligvis har en betydelig indflydelse på denne succes, plus at han tilføjer sin egen nettoværdi.

Derudover har Sajak været med i programmer som "Larry King Live", "Live with Regis and Kelly", "Pat Sajak Weekend" blandt mange andre, og har skabt sig en niche i amerikansk tv. folklore.

Pat Sajak fik sin filmdebut i 1982, hvor han optrådte i en lille rolle i Ken Finklemans komediefilm "Airplane II: The Sequel", medvirkende sammen med Robert Hays, Chad Everett, William Shatner og Julie Hagerty. I 1983 optrådte Sajak som Kevin Hathaway i "Days of Our Lives", en NBC-sæbeopera i dagtimerne, og som sig selv i det populære børne-tv-tegneserieprogram "Rugrats", og igen som sig selv i et afsnit af "Inner Tube".

Sajak har også skrevet for National Review Online og til netværkswebstedet Ricochet.com.

I sit personlige liv var Pat Sajak gift med Sherrill fra 1979 til 86 og har været gift med Leslie siden 1989, med hvem han har en søn og datter. De bor i øjeblikket i Chicago.

Anbefalede: