Indholdsfortegnelse:

Barrett Foa Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Barrett Foa Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Barrett Foa Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Barrett Foa Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Barrett, Barbra and the Zen of the Diva in Buyer & Cellar 2024, Kan
Anonim

Barrett Foas nettoværdi er $3 millioner

Barrett Foa Wiki Biografi

Barrett Foa blev født den 18. september 1977 i New York City, USA, og er en skuespiller, bedst kendt for at være en del af CBS-serien "NCIS: Los Angeles" som Eric Beale. Han har også medvirket i adskillige sceneproduktioner, men al hans indsats har hjulpet med at bringe hans nettoværdi til, hvor den er i dag.

Hvor rig er Barrett Foa? Fra midten af 2017 informerer kilder os om en nettoværdi på 3 millioner dollars, for det meste tjent gennem en succesfuld karriere inden for skuespil, hvor han har medvirket i adskillige musicals, off-Broadway-produktioner og Broadway-produktioner. Han har også gjort gæsteoptrædener i populære tv-shows, og efterhånden som han fortsætter sin karriere, forventes det, at hans rigdom også vil fortsætte med at stige.

Barrett Foas nettoværdi 3 millioner dollars

I en ung alder lagde Barrett et puslespil på rekordtid, som skaffede ham adgang til Dalton-skolen. Han ville fortsætte sine studier der indtil gymnasiet og tilbragte også fire somre på Interlochen Arts Camp for at forfølge sin interesse for teater. Efter immatrikulering gik han på University of Michigan, hvor han studerede musikteaterforestilling. Han brugte et semester på at rejse for at studere Shakespeare, og han fungerede som en del af RADA i London. I løbet af somrene arbejdede han hos Johnson-Liff Casting og tilbragte også tid med forskellige aktieteatergrupper, herunder Maine State Music Theatre.

Efter eksamen fandt Foa sin første store rolle i off-Broadway genoplivningen af "Godspell", hvor han spillede Jesus. Han optrådte derefter i mange andre produktioner og fik sin Broadway-debut i 2001 som en del af den originale rollebesætning i "Mamma Mia!" Han tilbragte seks måneder med showet og rejste derefter for at tage et 3-måneders job på Theatre Works, hvor han fik hovedrollen i en musical med titlen "Kept". Derefter spillede han hovedrollen i "The Fantasticks" som Matt, før han blev udvalgt til at blive en del af "Much Ado About Nothing", som var en dobbeltproduktion. Bagefter spillede han Mordred i "Camelot", før han blev castet i stykket "Amor og Psyke" som Amor. Alle disse muligheder hjalp med at opbygge hans nettoværdi.

Under sin tid i New York gik han til audition for Broadway-produktionen "Avenue Q", hvilket førte til, at han blev en understudy. Efter et år fik han hovedrollen og spillede den i omkring halvandet år. Han blev derefter castet til at være en del af Broadway-musicalen "The 25th Annual Putnam County Spelling Bee", og i 2007 optrådte han i både "The Pirates of Penzance" og "The Lady In Question". Året efter blev han castet som Eddie i "The Drunken City", før han blev en del af "The Nightingale" i en workshoppræsentation. Samme år blev han rollebesat i musicalen "Giant", der alle bidrog støt til hans nettoformue.

I 2009 blev Barrett en del af serien "NCIS: Los Angeles" som Eric Beale, en teknisk operatør i Office of Special Projects. Hans var oprindeligt kun en tilbagevendende rolle, men blev forfremmet til en regulær serie året efter. Et par af hans seneste projekter inkluderer musicalen "For the Record: John Hughes" og webserien "My Synthesized Life", så hans nettoværdi fortsætter med at vokse.

Der vides ikke meget om Barretts personlige liv; nogle websteder angiver ham som homoseksuel.

Anbefalede: