Indholdsfortegnelse:

Matt Flynns nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Matt Flynns nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Matt Flynns nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Matt Flynns nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Matthew Clayton Flynns nettoværdi er $10 millioner

Matthew Clayton Flynn Wiki Biografi

Matthew Clayton Flynn blev født den 20. juni 1985 i Tyler, Texas, USA, og er en professionel amerikansk fodboldspiller. I øjeblikket spiller han i Green Bay Packers-holdet (NFL) i positionen som quarterback. Flynn er blevet kåret til SEC-mester to gange, BCS-nationalmester to gange samt vundet Super Bowl. Matt Flynn har været aktiv i den professionelle sport siden 2008.

Hvor meget er nettoværdien af Matt Flynn? Det er blevet rapporteret, at den samlede størrelse af hans rigdom er så meget som $10 millioner, som af de data, der blev præsenteret i midten af 2016, tjent hovedsageligt fra sport.

Matt Flynn nettoværdi $10 millioner

Til at begynde med blev Matt Flynn uddannet på Robert E. Lee High School i sin hjemby, hvor han blev coachet af Mike Owens. Som følge heraf blev han en af de bedste quarterbacks i staten Texas med Drew Tate fra Baytown i deres aldersgruppe.

Efter studentereksamen fra gymnasiet kom han ind på Louisiana State University og spillede med LSU Tigers oprindeligt som den tredje quarterback. I 2005 blev han den anden quarterback, og i 2006-sæsonen forblev Flynn substituerende quarterback og spillede syv kampe, men efter Russells afgang blev Flynn den vigtigste quarterback og spillede alle sæsonens kampe. I 2008 hjalp Flynn sit hold med at vinde BCS National mesterskabet mod Ohio State Buckeyes og blev kåret som MVP for spillet.

Desuden blev Matt Flynn valgt som nummer 209 i den syvende runde af NFL Draft 2008 af Green Bay Packers., og underskrev en fire-årig kontrakt. Han blev den tredje quarterback bag Aaron Rodgers og Brian Brohm, men begyndte sin karriere i 2010, men var back-up, da Packers vandt Super Bowl. Hans optrædener var stadig usammenhængende, men i 2012 havde han en utrolig præstation: da han erstattede Aaron Rodgers i den sidste kamp i den regulære sæson mod Detroit Lions, kastede han 480 yards (franchise-rekord) og registrerede seks touchdowns (også en rekord). for franchisen). De evner, Matt viste, var lovende, så samme år underskrev Flynn en kontrakt til en værdi af 26 millioner dollars med holdet i Seattle Seahawks, dog blev spilleren byttet til Oakland Raiders, men i slutningen af året frigav holdet Matt., som derefter begyndte at arbejde med Buffalo Bills, som til gengæld løslod ham en måned senere.

I slutningen af 2013 optrådte han igen i teamet af Green Bay Packers, som underskrev en aftale med ham for et år til en værdi af 1,07 millioner dollars. I 2015 blev han en fri agent, så nåede han at få en kontrakt med New York Jets, men blev løsladt igen. I slutningen af 2015 underskrev han en kontrakt med New Orleans Saints efter deres quarterback Luke McCown blev skadet. Ifølge NFL-statistikken har Matt Flynn 17 touchdowns, 11 interceptions, 2.541 pasningsyards samt en pass-rating på 85,9.

Endelig, i den professionelle spillers personlige liv, har Matt Flynn været gift med Lacey Minchew siden 2013.

Anbefalede: