Indholdsfortegnelse:

Ilan Mitchell-Smith nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Ilan Mitchell-Smith nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Ilan Mitchell-Smith nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Ilan Mitchell-Smith nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Interview with iconic 80s actor Ilam Mitchell-Smith 2024, Kan
Anonim

Ilan Mitchell-Smiths nettoværdi er $300.000

Ilan Mitchell-Smith Wiki Biografi

Ilan Mitchell-Smith blev født den 29. juni 1969 i New York City, USA, og er en tidligere skuespiller og akademiker, bedst kendt for at være en af stjernerne i filmen "Weird Science" fra 1985. Han var aktiv i underholdningsindustrien fra 1983 til 1991. Alle hans bestræbelser har været med til at bringe hans nettoformue til, hvor den er i dag.

Hvor rig er Ilan Mitchell-Smith? Fra slutningen af 2017 anslår kilder en nettoværdi, der er på $300.000, tjent gennem succes i hans forskellige bestræbelser. Han vendte kortvarigt tilbage til skuespil i 2012 for at optræde i tv-serien "Axe Cop". Efterhånden som han fortsætter sine bestræbelser, forventes det, at hans rigdom også vil fortsætte med at stige.

Ilan Mitchell-Smiths nettoværdi $300.000

Som barn studerede Ilan ballet og udviklede sit håndværk ved at gå på School of American Ballet på et stipendium. Mens han studerede der, blev han opdaget af en casting-instruktør og blev derefter castet i sin første rolle i filmen "Daniel", idet han spillede den yngre version af hovedpersonen; hans filmkarriere var startet, og der ville snart komme flere skuespillerroller for ham, og hans nettoformue begyndte også at stige takket være disse muligheder. I 1984 blev han castet som stjernen i filmen "The Wild Life", og året efter spillede han Wyatt Donnelly i filmen "Weird Science", som blev instrueret af John Hughes, en film om to nørder, der forsøger at skabe deres egen kvinde på grund af deres frustration over at finde kærester. I årenes løb tog Ilan flere roller og optrådte i "Superboy" og "The Chocolate War". Han blev også castet i 1989's "Journey to the Center of the Earth" og "Identity Crisis". Efter ikke at have fundet meget mere succes i skuespil, besluttede han sig for at afslutte sin skuespillerkarriere og fik sin sidste optræden i "Silk Stalkings".

Mitchell-Smith gik derefter på UC Davis og ville afslutte en grad i middelalderstudier, fortsætte med at forfølge emnet, få en MA i middelalderstudier fra Fordham University og derefter deltog i Texas A&M for at fuldføre sin doktorgrad. Bagefter arbejdede han som professor ved Angelo State University i flere år, og hans nettoformue fortsatte med at vokse, da han derefter flyttede til California State University, hvor han arbejder som lektor.

Han er også kendt for sine skrevne værker, især udgivelse af materiale om middelalderkultur og den senere middelalder. I 2012 vendte han kort tilbage til skuespil, specifikt stemmeskuespil for to afsnit af "Axe Cop".

Ilan er også kendt for at udgive det meget populære bordspil "Dungeons & Dragons". Han er også medarbejderskribent for Talk War-gaming og skriver for Forces of Geek i en klumme med titlen "Playing the Nerd". Han er meget aktiv i bordpladeindustrien og arrangerer arrangementer i det sydlige Californien. Han har også arbejdet med flere uafhængige spilproducenter.

For hans personlige liv er det kendt, at Ilan giftede sig med Susannah Demaree i 1995; parret mødtes på Santa Monica College, og de har to børn.

Anbefalede: