Indholdsfortegnelse:

Joel McHale nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Joel McHale nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Joel McHale nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Joel McHale nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Joel McHale | Anna Faris Friends 2024, Kan
Anonim

Joel McHales nettoværdi er $14 millioner

Joel McHale Wiki Biografi

Joel Edward McHale, blot kendt som Joel McHale, blev født i 1971 i Italien. Joel er en berømt komiker, skuespiller, producer, forfatter og tv-personlighed. Joel er kendt for sine roller i tv-shows og film som "The Soup", "Spider-Man 2", "Community", "Spy Kids: All the Time in the World" og andre. I løbet af sin karriere er Joel blevet nomineret til og har vundet forskellige priser. For eksempel EWwy Award, PAAFTJ Television Award, Satellite Award, Primetime Emmy Award og andre. Udover sine optrædener i film og på tv, har McHale også været en del af flere webserier: "12 Angry Bros", "Video Game High School", "Water and Power", "Save Greendale" og "Street Fighter Tape"”.

Joel McHale nettoværdi $14 millioner

Så hvor rig er Joel McHale? Det anslås, at Joels nettoværdi er 14 millioner dollars. Selvfølgelig er hovedkilden til denne sum penge Joels skuespillerkarriere, men det er tydeligt, at Joel er en meget talentfuld personlighed, der har mange aktiviteter. I løbet af sin karriere har Joel været i stand til at opnå respekt og anerkendelse i branchen. Der er også en chance for, at denne sum vil vokse i fremtiden, da Joel stadig fortsætter sin succesfulde karriere.

Joel studerede historie ved University of Washington og fortsatte senere sine studier på det samme universitet og modtog en grad i Professional Actors Training Program. Joel begyndte sin skuespillerkarriere i 1993, da han blev en del af showet kaldet "Almost Live!". Senere optrådte McHale i sådanne shows som "CSI: Miami", "Diagnose: Murder" og "Will & Grace". Alle disse optrædener fik Joel McHales nettoværdi til at vokse. I 2004 begyndte Joel at være vært for sit eget show, kaldet "The Soup". Dette show havde en enorm indflydelse på væksten i Joel McHales nettoværdi. Ud over dette har Joel arbejdet på sådanne shows som "Iron Chef America", "The Adam Carolla Show", "Last Comic Standing" og andre. I 2009 sikrede han sig en rolle i "Community", hvor han arbejder med Gillian Jacobs, Alison Brie, Danny Pudi, Ken Jeong, Chevy Chase og andre. Andre film og tv-shows, som Joel har optrådt i, inkluderer "Ted", "Blended", "Deliver Us from Evil", "Conan", "Phineas and Ferb" og andre. Alle disse optrædener har bidraget til væksten af Joels nettoværdi.

Mens han taler om Joel McHales personlige liv, er Joel gift med Sarah Williams i 1996, og de har to børn.

Alt i alt er Joel McHale en af de mest talentfulde og succesrige tv-personligheder og skuespillere. Hvad mere er, han har en god sans for humor, og dette har føjet meget til hans succes og popularitet. Der er ingen tvivl om, at Joel vil optræde i flere tv-shows og film og vil blive endnu mere berømt og hyldet af andre i branchen. Dette ville også gøre Joels nettoværdi højere. Lad os håbe, at McHales fans vil være i stand til at se ham oftere og nyde hans optrædener og talent. Joel er kun 43 år, så der er stadig meget, han kan.

Anbefalede: