Indholdsfortegnelse:

Vince Flynns nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Vince Flynns nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Vince Flynns nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Vince Flynns nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllupsvideo - Udendørs bryllup på Næsbyholm Slot 2024, Kan
Anonim

Vince Flynns nettoværdi er $8 millioner

Vince Flynn Wiki Biografi

Vince Flynn blev født den 6. april 1966 i Saint Paul, Minnesota, USA og var en forfatter med speciale i politiske thrillerromaner. Flynn er bedst kendt for at skrive "Mitch Rapp"-bogserien, som indeholder i alt 12 bøger - alle kom på listen over New York Bestsellers. Han var også konsulent for tv-serien "24". Flynn havde været aktiv i branchen fra 1997 til 2013, da han døde.

Hvor rig var forfatteren? Efter sigende anslog autoritative kilder, at den samlede størrelse af Vince Flynns nettoværdi var så meget som $8 millioner, omregnet til i dag. Bøger var den vigtigste kilde til Flynns rigdom.

Vince Flynn nettoværdi 8 millioner dollars

Til at begynde med voksede drengen op i Saint Paul i en stor familie med seks søskende, immatrikuleret fra Saint Thomas Academy og dimitteret fra University of St. Thomas i Minnesota. Efter at have afsluttet sin universitetsuddannelse arbejdede han for Kraft Foods som specialist i regnskab og marketing. I 1990 forlod han for at blive pilotkandidat i den amerikanske flåde, men han blev medicinsk diskvalificeret som fremtidig flyselskabspilot på grund af ordblindhed siden sin barndom. Han var tilsyneladende rædselsslagen over de skrevne ord, og besluttede at overvinde dette handicap ved at forpligte sig til at læse og skrive på daglig basis. Han fik hurtigt en idé om at skrive en bog - "Term Limits" (1998) - som efterfølgende blev opført på New York Times Bestseller-liste.

Siden 1999 har han skrevet romaner til serien "Mitch Rapp". Hovedpersonen Rapp voksede op i Virginia; hans eneste tilbageværende familiemedlem er hans bror, Steven Rapp, og hans kone Anna Rielly var en reporter, der arbejdede som korrespondent for NBC i Det Hvide Hus, men blev offer for et attentatforsøg. Den første bog i serien var "Transfer of Power" (1999), som dukkede op på en 13. plads på New York Times Bestsellers liste. Forudsat at forfatteren havde kontrakt på seks romaner, som alle kom på bestsellerlisten, blev kontrakten forlænget med yderligere fire bøger. Således udkom den legendariske "American Assassin" i 2010, som også kom på listen over New York Bestsellers. I alt er der udgivet 12 bøger i "Mitch Rapp"-serien, den sidste bog i serien var "Kill Shot" (2012). I begyndelsen af 2008 underskrev forfatteren og CBS Corporation en kontrakt om at skabe en film "American Assassin" baseret på Vince Flynns roman af samme navn, udgivet i 2017, instrueret af Michael Cuesta og med Dylan O'Brien og Michael Keaton i hovedrollerne.

Til sidst, i Vince Flynns personlige liv, boede han sammen med sin kone Lysa, sine to døtre Ingrid og Ana og sin steddatter Dane i Minneapolis, Minnesota. I 2011 blev Flynn diagnosticeret med prostatacancer, af hvis konsekvenser han døde den 19. juni 2013.

Anbefalede: