Indholdsfortegnelse:

Peter Ostrums nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Peter Ostrums nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Peter Ostrums nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Peter Ostrums nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Peter Ostrums nettoværdi er $500.000

Peter Ostrum Wiki Biografi

Peter Ostrum blev født den 1. november 1957 i Dallas, Texas, USA, og er en dyrlæge og tidligere børneskuespiller, sandsynligvis stadig bedst kendt for sin rolle som Charlie Bucket i filmen "Willy Wonka & the Chocolate Factory" i 1971. år, hvor Ostrums karriere startede.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Peter Ostrum er fra begyndelsen af 2017? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Ostrums nettoværdi er så høj som $500.000, et beløb tjent gennem hans succesrige karriere som dyrlæge. Ud over at være en stor dyrlæge forbedrede Ostrums rolle i "Willy Wonka & Chokoladefabrikken" også hans rigdom.

Peter Ostrums nettoværdi $500.000

Peter Ostrum voksede op i Ohio, hvor han begyndte at optræde i det lokale Cleveland Play House børneteater, da han gik i sjette klasse. Talentagenterne lagde mærke til hans evner og ringede senere til Peter for at komme til New York for en screentest og synge "My Country, 'Tis of Thee", hvorefter han blev castet i rollen som Charlie Bucket til den kommende "Willy Wonka". & Chokoladefabrikken”.

Ostrum spillede sammen med Gene Wilder og Jack Albertson i Mel Stuarts Oscar-nominerede film i 1971, og det var hans eneste filmkredit, men han er altid blevet husket som Charlie Bucket. Ostrum ønskede ikke at underskrive en kontrakt med tre film og besluttede ikke at forfølge en skuespillerkarriere. Kort efter Peter vendte hjem fra München, Tyskland, hvor filmen blev lavet, købte hans familie en hest, og Ostrum var imponeret over dyrlægen, så han udviklede en interesse for selv at blive det.

Peter tilbragte tid mellem North Hunterdon Regional High School i Annandale, New Jersey og college for at strigle heste og arbejde på Delaware Equine Center i Pennsylvania, men tog derefter til Californien for at teste showbusiness. Ostrum valgte dog i stedet at tage en uddannelse i veterinærmedicin, og i 1984 modtog han sin doktorgrad i veterinærmedicin fra Cornell University College of Veterinary Medicine. I øjeblikket arbejder han på Countryside Veterinary Clinic i Lowville, New York, og har specialiseret sig i at arbejde med store dyr, især heste og køer.

Ostrum har optrådt i adskillige tv-shows som gæst, herunder "The Greatest" (2005), "Veterinarians On Call" (2011) og "Oprah: Where Are They Now?" (2014). Han har også medvirket i dokumentarfilm som "Child Stars: Then and Now" (2003), "After They Were Famous" (2003), "Best Ever Family Films" (2005) og "The 100 Greatest Family Films" (2005)), som alle bidrog beskedent til hans nettoformue.

Med hensyn til sit personlige liv giftede Peter Ostrum sig med Loretta Lepkowski i 1987 og har to børn med hende. De bor i øjeblikket i Lowville, New York.

Anbefalede: