Indholdsfortegnelse:

Zakk Wyldes nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Zakk Wyldes nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Zakk Wyldes nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Zakk Wyldes nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Tom Keifer, Jon Bon Jovi, Richie Sambora and Zakk Wilde sing Angie on the plane to Moscow in 1989 2024, April
Anonim

Zakk Wyldes nettoværdi er $16 millioner

Zakk Wylde Wiki Biografi

Født Jeffrey Phillip Wienlandt den 14. januar 1967, i Bayonne, New Jersey USA, Zakk Wylde er et navn berømt i musikindustrien som sangskriver og musiker, måske bedst kendt som multi-instrumentalist, og grundlæggeren af Black Label Society, en band, der udfører heavy metal.

Så hvor rig er Zakk Wylde? Kilder anslår, at Zakk har en nettoværdi på 16 millioner dollars, hvor en stor del af hans rigdom er blevet tjent som instrumentalist for Ozzy Osbourne, og boostet med indtægter fra Pride & Glory, et band, hvor Zakk spillede guitar.

Zakk Wyldes nettoværdi $16 millioner

Pride & Glory udgav et album i 1994, men kort efter gik bandet fra hinanden. Som soloartist debuterede Zakk i 1996. Det år udkom hans indspilning med titlen Book of Shadows og gjorde Zakk Wyldes nettoværdi meget større. Zakk er en interessant person: han maler altid sine guitarer med et bulls-eye, som anses for at være hans signatur.

Zakk Wylde har været opsat på musik siden den tidlige barndom. I en alder af otte lærte Wylde at spille guitar, og gennem hele hans ungdom var guitarspil Zakks yndlingshobby: han har udtalt, at han kunne spille guitar hele dagen, da han virkelig nød det. Som teenager begyndte han at arbejde hos Silverton Music. Zakk var medlem af bandene Stone Henge og Zyris, men han blev kendt efter at have sluttet sig til Ozzy Osbourne-teamet og erstattet Jake E. Lee, den tidligere guitarist. Wylde udgav otte albums i samarbejde med Ozzy Osbournes team. For blot at nævne nogle få: No Rest for the Wicked (1988), No More Tears (2001), Ozzmosis (1995) og Live at Budokan (2002) kom alle frem.

Desuden boostede indtægterne fra disse albums udgivet sammen med Black Label Society også Zakk Wyldes nettoværdi. Albummene med titlerne Stronger Than Death (2000), The Blessed Hellride (2003), Shot to Hell (2006), The Song Remains Not the Same (2011) bragte blandt andet store indtægter til Zakk og øgede hans nettoværdi.

Det er vigtigt at vide, at Zakk med succes bidrog til et par gæstealbumoptrædener. For eksempel spillede Zakk solo på en af sangene fra Fozzy`s All That Remains (2005), ligesom han spillede White Christmas og Addiction.

Zakk Wylde er rig, fordi han er meget talentfuld. Dette kan bevises af det faktum, at Zakk i 2006 blev optaget på Hollywood Rock Walk of Fame.

Zakk Wylde har også tjent mange penge, mens han også har været en lejlighedsvis skuespiller og soloartist. Zakk optrådte i et af afsnittene af den populære tv-serie "Californication" i 2011 med navnet "Suicide Solution".

Sammen med sin kone Barbaranne, som han giftede sig med i 1985, har Zakk fire børn. Wylde har dog haft problemer med alkohol i nogen tid, og for at kunne fortsætte med at præstere har Zakk haft brug for hjælp til genoptræning. Han meldes nu at være ædru.

Anbefalede: