Indholdsfortegnelse:

Sean Patrick Thomas Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Sean Patrick Thomas Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Sean Patrick Thomas Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Sean Patrick Thomas Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, April
Anonim

Sean Patrick Thomas nettoværdi er $1 million

Sean Patrick Thomas Wiki Biografi

Sean Patrick Thomas blev født den 17. december 1970 i Washington D. C. USA af Cheryl, en finansanalytiker for DuPont, og Carlton Thomas, en ingeniør for DuPont, af Guyanesisk afstamning. Han er en skuespiller, nok bedst kendt for sine roller i filmen "Save the Last Dance" og tv-serien "The District".

Så hvor rig er Sean Patrick Thomas nu? Kilder oplyser, at Thomas har samlet en nettoværdi på over 1 million dollars fra begyndelsen af 2017. Den vigtigste kilde til hans rigdom har været hans skuespillerkarriere, som nu strækker sig over 20 år.

Sean Patrick Thomas nettoværdi $1 million

Thomas voksede op i Wilmington, Delaware, sammen med sine to søskende, hvor han gik på Brandywine High School. Han meldte sig senere ind på University of Virginia for at studere jura, men skiftede til sidst til Graduate Acting Program på Tisch School of the Arts, hvor han opnåede sin kandidatgrad i 1996.

Han fortsatte med at få sin tv-debut samme år og optrådte i serien "New York Undercover". Kort efter fik han sin filmdebut, med en lille rolle i krigsfilmen "Courage Under Fire". I slutningen af årtiet havde han fået flere tv-gæsteoptrædener og tog roller i film som "Conspiracy Theory" og "Cruel Intentions". Hans formue var ved sin start.

I 2000 blev Thomas castet som detektiv Temple Page i CBS tv-politidramaet "The District", og forblev med i programmet, indtil det blev aflyst i 2004. Det bidrog væsentligt til hans nettoformue, og han begyndte at blive anerkendt efter denne rolle, hvilket tjente sin første smag af berømmelse. I mellemtiden var han også ret aktiv på det store lærred. I 2000 spillede han Trick i vampyrgyserfilmen "Dracula 2000", og et år senere fik han hovedrollen som Derek Reynolds i den populære teen-romantikfilm "Save the Last Dance", over for Julia Stiles. Bortset fra at nyde en forbløffende popularitet blandt publikum, var filmen også en stor kommerciel succes og indtjente over 90 millioner dollars på hjemmemarkedet, hvilket gjorde det muligt for Thomas at tjene en betydelig indkomst. Velsignelserne ved dens succes bidrog også til Thomas’ popularitet og sikrede ham en anstændig fanskare.

I 2002 fik han rollen som Jimmy James i hitkomediefilmen "Barbershop", og gentog sin rolle som Jimmy Jones i 2004-efterfølgeren "Barbershop 2: Back in Business". I mellemtiden spillede han Rudy Grimes i den ottende del af "Halloween"-filmserien, "Halloween: Resurrection". og optrådte derefter i den roste film "The Fountains" i 2006, og i 2008-gyseren "The Burrowers". Alt sammen tilføjet til hans nettoværdi.

I årene efter har Thomas beskæftiget sig med en blanding af tv- og filmarbejde. Han havde den tilbagevendende rolle som specialagent Karl Dupree i tv-serien "Lie To Me", og som Alan Townsend i komedieserien "Reaper". Omkring dette tidspunkt optrådte han også på scenen og spillede titelrollen i en produktion af "Othello". Han spillede derefter en livvagt, Solomon Vessida, i flere afsnit af serien "Ringer", og tilføjede også et par tv-film til sit CV. Hans involvering i alle disse projekter gjorde det muligt for ham at etablere sin plads i Hollywood og også tjene gode penge.

Thomas' seneste filmdel var i den tredje efterfølger af "Barbershop", 2016 "Barbershop: The Next Cut", og hans seneste involvering på det lille lærred var samme år, i serien "NCIS: New Orleans".

Når det kommer til hans privatliv, har Thomas været gift med skuespillerinden Aonika Laurent siden 2006. Parret har to børn sammen.

Anbefalede: